Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju in širši okolici. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Perutninar na Ptuju

V Perutnini Ptuj na Ptuju iščejo novega perutninarja oziroma sodelavca na področju žive proizvodnje. Izbrani kandidat bo skrbel za proces vzreje matičnih jat, oskrbo živali, tehtanje živali in selekcijo, čiščenje delovnih prostorov in podobno.

Od kanditatov pričakujejo končano najmanj nižjo poklicno izobrazbo, zanesljivost in dobro fizično pripravljenost. V zameno nudijo redno zaposlitev za polni delovni čas, urejene pogoje dela, redno mesečno plačilo in možnost zaposlitve za nedoločen čas po poskusnem obdobju.

Voznik tovornega vozila na Ptuju

V podjetju Mercator iščejo voznika tovornega vozila za Cash & Carry Ptuj. Izbrani kandidat bo skrbel za razvoz blaga po delovnih nalogih, nakladanje in razkladanje blaga, vodenje evidence in podobno.

Od kandidatov pričakujejo dokončano poklicno šolo za voznike motornih vozil ali najmanj IV. stopnjo izobrazbe ter opravljen vozniški izpit B in C kategorije. V zameno ponujajo proste nedelje, variabilno nagrajevanje, možnost koriščenja počitniških enot, dodatna letna izobraževanja in tako dalje.

Prodajalec v Mariboru

V trgovinah Tedi v Mariboru iščejo prodajalce. Izbrani kandidati bodo skrbeli za delo na blagajni, razporeditev izdelkov na police, označevanje cen ter za čistočo in urejenost poslovalnic.

Od kandidatov pročaujejo veselje do dela v trgovini ter spoštljiv odnos do sodelavcev in strank. Gre za družini prijaznega ponudnika izdelkov za vsakodnevno rabo.

Natakar in barista ali barman v Mariboru

V centru Maribora nastaja nova restavracija podjetja V&D EVOLUTION. Iščejo natakarja ter hkrati barista ali barmana. Po dveh mesecih poskusne dobe ponujajo zaposlitev za nedoločen čas.

Od kandidatov pričakujejo motiviranost, odprtost, pozitivno naravnanost in kreativnost. V zameno nudijo pošten delovni čas in korekten odnost, delo v pozitivnem okolju ter dodatna izobraževanja.

Avtoličar v Mariboru

V podjetju Porsche Inter Auto k sodelovanju vabijo avtoličarja, ki bi delal v Porsche Maribor. Izbrani kandidat bo skrbel za servis osebnih vozil blagovnih znamk Volkswagen, Audi, Seat in Škoda. Pomagal bo pri ovrednotenju vozil, opozarjal na pomanjkljivosti in lakiral vozila.

Od kandidatov pričakujejo avtoličarsko izobrazbo, prednost pa bodo dali tistim z vsaj enoletnimi izkušnjami. Nudijo zaposlitev za dolgoročno obdobje s poskusnim delom šest mesecev, delo v dinamičnem kolektivu ter osebni in karierni razvoj.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice