Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Računovodja

Javni zavod Gasilska brigada Maribor išče računovodjo za vodenje in organiziranje računovodskih del, delovne naloge vključujejo tudi izdelavo finančnih dokumentov, periodičnih finančnih poročil, pripravo finančnih konstrukcij za investicije in podobno.

Pri tem so potrebne petletne delovne izkušnje, visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna ter potrdilo o nekaznovanosti.

Prodajalec v kolesarski trgovini

Podjetje razvojni center podeželja Griffin išče v Mariboru prodajalca v kolesarski trgovini. Delovne naloge vključujejo prodajo kolesarske in športne opreme, svetovanje kupcem, skrb za urejenost trgovine in podobno.

Potrebna je srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje so zaželene, niso pa pogoj.

Testeninar

Podjetje Šlames išče testeninarja za delo v svojem podjetju. Delovne naloge vključujejo delo s strojem za izdelavo testenin, kontroliranje izdelkov ter nošnjo pladnjev v sušilno komoro.

Potrebna je le srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Bibliotekar

Alma Mater Europaea išče v Mariboru bibliotekarja. Delovne naloge vključujejo vodenje knjižnice, obdelavo novega gradiva ter obstoječih knjig, pripravo letnih statistik in poročil, fizično urejanje knjižnice, izposojenje knjig in podobno.

Potrebne so enoletne delovne izkušnje ter visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja bibliotekarstva in informacijskih znanosti. Prav tako je potreben strokovni izpit za bibliotekarja.

Delo v piceriji

La Cantina Maribor išče več delavcev za delo v njihovi piceriji, in sicer natakarja, šankista in delavca za pomoč v strežbi.

Vsi, ki bi bili zainteresirani za delo, lahko pokličejo na telefonsko število 071 438 099 ali pišejo na [email protected]

Strokovni delavec za računovodstvo

Komunalno podjetje Ptuj išče strokovnega delavca za računovodstvo. Delovne naloge vključujejo računovodska dela in vodenje glavne knjige.

Pri tem je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba s področja ekonomije ter triletne delovne izkušnje.

Svetovalni delavec

Osnovna šola Videm išče svetovalnega delavca v svojem vzgojno-izobraževalnem zavodu.

Potrebna je visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna izobrazba s področja socialnega dela in svetovanja, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Bolničar negovalec

Dom upokojencev Ptuj išče bolničarja negovalca. Delovne naloge vključujejo opazovanje stanovalcev, vzdrževanje in skrb za stanovalčevo okolje, vzdrževanje osebne higiene stanovalcev, pomoč pri gibanju, tudi pri izločanju in odvajanju, oskrbo umirajočega ter umrlega in podobno.

Pri tem je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja zdravstvene nege in babištva ter trimesečne delovne izkušnje.

Delovna mesta v Pomurju

Svetovalni delavec v osnovni šoli

Osnovna šola Fokovci išče svetovalnega delavca v svojem vzgojno-izobraževalnem zavodu. Delovne naloge vključujejo sodelovanje z vodstvom zavoda in učiteljskim zborom, individualno svetovanje učencem in staršem ter obravnavo učencev z učnimi in socialnimi problemi.

Potrebna je visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja socialnega dela in svetovanja, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Strokovni svetovalec

Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije išče v Murski Soboti strokovnega svetovalca. Njegove delovne naloge vključujejo izvajanje predpisanih kontrol nad izvajalci zdravstvenih storitev in dobaviteljev izdanih materialov ter podobno.

Potrebna je visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja ekonomije. Pri tem so potrebne enoletne delovne izkušnje.

Vodja gozdnega obrata

Slovenski državni gozdovi iščejo v Murski Soboti vodjo gozdnega obrata. Delovne naloge vključujejo planiranje, vodenje in organizacijo dela, načrtovanje in usklajevanje letnih programov dela, sodelovanje pri izdelavi gozdno gojitvenih načrtov ter sečno spravilnih del ter podobno.

Potrebne so enoletne delovne izkušnje ter prejšnja visokošolska oziroma višja strokovna izobrazba s področja gozdarstva in lova.

Prav tako je potrebno poslovno znanje enega tujega jezika, opravljen tečaj prve pomoči ter poznavanje zakonodaje in predpisov z gozdarskega področja.

Varuh

Socialno-varstveni zavod Hrastovec išče varuha za izvajanje varstva, socialne oskrbe in prostočasnih aktivnosti stanovalcev. Delovne naloge vključujejo tudi skrb za urejenost stanovalcev, njegovo osebno higieno, serviranje hrane in pijače, pomožna dela pri nezdravstveni oskrbi in podobno.

Potrebna je srednja poklicna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Delo v strežbi

Restavracija Uno Rajh išče v Murski Soboti delavca v strežbi.

Vsi zainteresirani lahko svojo prijavo pošljejo na elektronski naslov [email protected].

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice