Uredništvo Ptujinfo je v lokalu Muzikafe v središču starega jedra Ptuja soočilo štiri kandidate za župana Ptuja, ki jim po javnomnenjski anketi Ptujinfo v županskem boju kaže najbolje.

Trčila so mnenja, načrte in vizije štirih kandidatov, ki jim po javnomnenjski anketi Ptujinfo v boju za županski stol Mestne občine Ptuj kaže najbolje. Kandidate smo soočili v prijetnem kotičku Muzikafeja in zahtevali, da odgovorijo na vprašanja o turizmu v mestu, Ptujskem jezeru, oživitvi mestnega jedra in tržnici, mobilnosti, ptujski obvoznici in socialni sliki na Ptuju.

Soočili smo trenutnega podžupana Mestne občine Ptuj Gorazda Oreška (skupina volivcev in Lista ZA Ptuj), nekdanjega župana Mestne občine Ptuj Štefana Čelana (skupina volivcev in Lista dr. Štefana Čelana), nekdanjega poslanca Andreja Čuša (skupina volivcev in Lista Andreja Čuša) in mestno svetnico Mestne občine Ptuj Nuško Gajšek (stranka SD).

Ob zaključku smo jih prosili, naj izpostavijo eno pozitivno lastnost nasprotnikov v županskem boju. Kakšni so bili njihovi odgovori?

Poglejte spletno soočenje županskih kandidatov Mestne občine Ptuj.

Fotografije iz zakulisja soočenja ...

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

krmača (nepreverjen)

Župani so le delivci proračunskega denarja, saj je to njihov glavni prihodek, sklicevanje na "evropska" sredstva iz skladov pa krinka, saj tja vplačujemo sami in upamo da nam bo kaj vrnjeno, ne povedo ali zelo redko koliko porabijo za lastno financiranje stroškov obratovanja ?!

Starejše novice