Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Vodja področja ravnanja z odpadki

Javne službe Ptuj iščejo vodjo področja ravnanja z odpadki.

Delovne naloge vključujejo vodenje področja ravnanja z odpadki, opravljanje strokovnih in tehničnih nalog na področju ravnanja z odpadki, skrb in odgovornost za nemoteno delovanje področja, skrb za zakonito poslovanje, pripravljanje tehničnih in ekonomskih rešitev, koordiniranje dela z drugimi organizacijskimi enotami znotraj podjetja ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna ter petletne delovne izkušnje.

Pismonoša

Pošta Slovenije išče na Ptuju pismonošo.

Delovne naloge vključujejo sprejemanje pošiljk, dostavljanje vseh vrst pošiljk in blaga, prodajanje vrednotnic in drugega blaga, opravljanje denarnih storitev na terenu, opravljanje sprejema in dostave pošiljk, sklepov in blaga v poslovnih prostorih uporabnikov, dostavljanje pošiljk v poštna spravilišča in dostavnike, izpraznjevanje poštnih nabiralnikov ter podobno.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Psiholog

Osnovna šola Kidričevo išče psihologa za izvajanje dodatne strokovne pomoči na šoli.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja psihologije ter enoletne delovne izkušnje

Čistilec

Osnovna šola Majšperk išče čistilca oziroma čistilko za čiščenje osnovne šole.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Knjižničar

Mariborska knjižnica išče knjižničarja. Delovne naloge vključujejo urejanje in vzdrževanje zbirk skladiščnega gradiva, urejanje depozitarne zbirke, sodelovanje pri izdelavi opominov in druge naloge.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, poznavanje sistema Cobiss, strokovni izpit iz bibliotekarske stroke ter enoletne delovne izkušnje.

Vodja slaščičarskega obrata

Podjetje Monero išče v Mariboru vodjo slaščičarskega obrata.

Delovne naloge vključujejo pripravo tortic in ostalih sladic, pripravo sezonske ponudbe, uvajanje novih receptov, vodenje evidence ter spremljanje in izobraževanje ostalih sodelavcev slaščičarjev.

Za prijavo je potrebno poznavanje različnih tehnik dekoriranja ter izdelave različnih tipov sladic, srednja poklicna izobrazba ter trimesečne delovne izkušnje.

Mestni menedžer v kabinetu župana

Mestna občina Maribor išče mestnega menedžerja v kabinetu župana.

Delovne naloge vključujejo upravljanje mestnega središča s ciljem trajnostnega razvoja mestnega središča za kakovostno bivanje prebivalcev in obiskovalcev, vodenje projektnih skupin za najzahtevnejše in ključne projekte, samostojno oblikovanje ključnih sistemskih rešitev in drugih najzahtevnejših gradiv ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna ter sedemletne delovne izkušnje.

Psiholog

Varstveno delovni center Polž Maribor išče psihologa.

Delovne naloge vključujejo psihološko diagnosticiranje, psihološko obravnavo, svetovanje in terapijo, izvajanje skupinskih in individualnih programov, skrb za zdravje in varnost uporabnikov, sodelovanje pri pripravi, izvajanju, evalviranju individualnih načrtov uporabnikov ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja psihologije ter šestmesečne delovne izkušnje. Prav tako mora imeli delavec opravljen strokovni izpit iz socialnega varstva.

Kuharski pomočnik ter pomivalec

Restavracija Fudo v središču Maribora zaposluje in išče kuharske pomočnike ter pomivalce.

Prošnje sprejemajo osebno v restavraciji na Poštni ulici 1 ali na elektronski naslov [email protected].

Delovna mesta v Pomurju

Gradbeni delavec

Gradbeno podjetje Pomgrad išče gradbenega delavca.

Delovne naloge vključujejo nakladanje, razkladanje in transport vseh vrst materiala, pripravo gradbenega materiala in elementov, pomoč pri izvajanju zidarskih, tesarskih, betonerskih del in del pri gradnji ter vzdrževanju komunalnih objektov, lotanje, krivljenje ter podobno.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Varnostnik

Družba za varovanje Varovanje Galekom išče v Murski Soboti varnostnika za varovanje ljudi ter premoženja.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovni inštruktor

Center za osebe s pridobljeno možgansko poškodbo Naprej išče v Murski Soboti delovnega inštruktorja.

Delovne naloge vključujejo delo z osebami s pridobljeno možgansko poškodbo ter organiziranje, izvajanje in analiziranje dela za uporabnike v zaposlitvenem programu.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba ter dvoletne delovne izkušnje.

Svetovalni delavec

Osnovna šola Fokovci išče svetovalnega delavca.

Delovne naloge vključujejo sodelovanje z vodstvom zavoda in učiteljskim zborom, individualno svetovanje učencem in staršem, obravnavo učencev z učnimi in socialnimi problemi ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja socialnega dela ter svetovanja, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Kuhar

Osnovna šola Puconci išče kuharja.

Delovne naloge vključujejo dnevno kuhanje obrokov po programu, pripravljanje malic in kosil, izdajanje hrane, skrb za spremljanje in ustrezno shranjevanje živil, vodenje evidenc o porabljenih živilih, izdanih obrokih, skrb za vsakodnevno čiščenje in vzdrževanje kuhinjske opreme ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter dvoletne delovne izkušnje.

Starejše novice