Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Strokovnjak za digitalni marketing

Turistična agencija Slovenia Vacation zaposli v Mariboru strokovnjaka za digitalni marketing. Iščejo osebo, ki rada potuje, se spozna na osnove oblikovanja ter digitalnega oglaševanja.

Za prijavo so potrebne enoletne delovne izkušnje ter srednja splošna ali strokovna izobrazba s podočja marketinga in oglaševanja.

Finančno-računovodski delavec

Univerzitetni klinični center Maribor išče finančno-računovodskega delavca za delo v finančnem oddelku.

Delovne naloge vključujejo kontrolo, kontiranje in knjiženje knjigovodske dokumentacije, pripravo predlogov za izterjavo neplačanih terjatev, evidentiranje prejetih računov, dnevno pripravo plačilnih navodil in drugih plačilnih instrumentov, vodenje blagajniškega poslovanja ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba družboslovne smeri, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Slaščičar

Podjetje Štekar išče v Hočah slaščičarja za delo v proizvodnji keksov, slaščic in tort.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, ročne spretnosti, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Učitelj računalništva

Srednja elektro-računalniška šola Maribor išče učitelja za poučevanje teorije in praktičnega pouka s področja računalništva oziroma s področja omrežij in vzdrževanja informacijske programske opreme ali s področja podatkovnih baz in programiranja.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja računalniških omrežij ali načrtovanja podatkovnih baz, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Komunalni voznik

Javno podjetje Snaga išče komunalnega voznika.

Delovne naloge vključujejo zbiranje in odvoz odpadkov, upravljanje vozil za odvoz odpadkov in drugih komunalnih vozil ter delovnih strojev, vodenje evidence o opravljenih dnevnih vožnjah in storitvah, komuniciranje s strankami na terenu v okviru svojih pristojnosti ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, ter vozniško dovoljenje B in C kategorije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Računovodja

Računovodstvo Lorber išče na Ptuju računovodjo.

Delovne naloge vključujejo samostojno izvajanje del v računovodskem servisu, med drugim gre za knjiženje, obračun ddv, obračun plač, pripravo letnih poročil, celovito računovodsko podporo naročnikom in podobno.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma višješolska izobrazba s področja ekonomije ter triletne delovne izkušnje.

Kuhar

Splošna bolnišnica dr. Jožeta Potrča Ptuj išče kuharja za pripravo hrane.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja gostinstva ali gastronomije ter šestmesečne delovne izkušnje.

Predmetni učitelj fizike

Osnovna šola Markovci išče predmetnega učitelja fizike.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Voznik avtovleke 

Avtovleka Kodran išče voznika avtovleke za opravljanje nalog v sklopu asistenčnih storitev.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, vozniško dovoljenje B, C in E kategorije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Pomurju

Logoped

Vrtec Murska Sobota išče logopeda.

Delovne naloge vključujejo detekcijo, obravnavo in spremljanje otrok z govorno jezikovnimi motnjami, dajanje napotkov za izvajanje vaj, sodelovanje s strokovnimi delavci in starši ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja zdravstva, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Gozdar

Slovenski državni gozdovi iščejo v Murski Soboti gozdarja oziroma traktorista.

Delovne naloge vključujejo izvajanje spravila lesa in sodelovanje pri sečnji, izvajanje gozdno gojitvenih in varstvenih del, krojenje in obdelovanje gozdnih sortimentov, prevažanje gozdnih lesnih sortimentov, nakladanje in razkladanje ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja gozdarstva, trimesečne delovne izkušnje, opravljen tečaj prve pomoči in izpit za kmetijske traktorje.

Laboratorijski tehnik

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče laboratorijskega tehnika v okviru pripravništva na patologiji.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja medicinske diagnostike, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Zobozdravnik

Zasebna zobna ordinacija Vladimir Kramberger išče v Murski Soboti zobozdravnika v splošnem zdravstvu.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja zobozdravstva ter enoletne delovne izkušnje.

Operater betonarne

Podjetje Pomgrad išče strojnika operaterja betonarne.

Delovne naloge vključujejo kontroliranje in pripravljanje betonarne za delo, kontrolo dobave vhodnih materialov in izdajo materiala ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter trimesečne delovne izkušnje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice