FOTO: Mediaspeed
Nekdanji dolgoletni župan Ptuja Štefan Čelan je potrdil, da se podaja v ponovno kandidaturo za župana Mestne občine Ptuj.

Dolgoletni župan Mestne občine Ptuj Štefan Čelan je potrdil, da se bo ponovno podal v boj za mesto župana. Stolček mu je na zadnjih volitvah izmaknil aktualni župan Miran Senčar, ki se po zaključku mandata, kot je že potrdil, vrača nazaj v podjetniške vode in se za vnovični mandat ne bo potegoval. 
 

Čelan pričakuje zmago

Čelan je v telefonskem pogovoru za Ptujinfo dejal, da na volitvah pričakuje zmago in nadaljevanje dela dosedanjih dvanajstih let, v katerih je opravljal funkcijo župana. 

»Pričakujem zmago na volitvah in potem naprej tako, kot preteklih dvanajst let,« nam je odločno dejal Čelan. 

Na Ptuju so sicer vse glasnejše govorice, da naj bi za župana namesto Senčarja kandidiral aktualni podžupan Gorazd Orešek, kot prvi pa je uradno kandidaturo za županski stolček napovedal Andrej Čuš, ki je ob predstavitvi programa dejal, da Ptujčani potrebujejo mesto, ki bo varno, zdravo, prijazno do podjetnikov in vseh ostalih, kulturno in gospodarsko uspešno, turistično prepoznavno in kar se da uspešno tudi na področju športa.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice