Foto: Niko Časar
Sobota je potekala v znamenju zabavne glasbe.

V Dvorcu Rakičan se je z mrakom zamenjalo prizorišče ‒ srednjeveški okoliš se je tako spremenil v sodobno »prostranstvo«, ki so ga napolnili ritmi zabavne glasbe. 

Glavni oder je kot prvi zavzel DJ Kiki MC, kasneje pa je za pravo doživetje poskrbel Žan Serčič, glasbenik, ki ga je občinstvo spoznalo v oddaji Slovenija ima talent. 

Za njim je nastopil eden najbolj priljubljenih hrvaških izvajalcev Petar Grašo, ki je na sceno stopil kot talentiran tekstopisec ‒ že v najstniških letih je namreč napisal pesem, s katero je kasneje Oliver Dragojevič nastopil na hrvaškem izboru za pesem Evrovizije.

S svojo strastjo do glasbe je prepojil tudi prekmursko publiko in jo »zvabil«, da je skupaj z njim zapela največje uspešnice iz njegove dolge in plodne kariere. 

Seveda pa večera še ni bilo konec, sledila je balkanska ikona zabavne glasbe Neda Ukraden, ki je množico držala na nogah tudi v jutranjih urah. 

Pestro pa je bilo tudi pod šotorom, kjer so temperaturo dvigovali prekaljeni glasbenik Dejan Dogaja, Misteri, Dinna ter In Vivo

Vabljeni, da se sprehodite skozi fotogalerijo. 

Starejše novice