Utrinek lanskega festivala.
Že drugo leto zapored se na Panoramo vrača festival urbane kulture.

Grič Panorama bo ponovno zaživel. Lani je bil festival urbane kulture izveden prvič, letos ga, z željo, da bi na Ptuju prispevali k razvoju urbane kulture, organizirajo drugič. 

»Festival s katerim želimo inovirati, povezovati, delovati v svojem poklicu, prispevati okolju in skupnosti - delati dobro za dobro,« pravijo organizatorji in dodajajo, da bodo zbrana sredstva poklonili društvu Up-ornik. 

Dvig z balonom, pobeg iz grajskega rova, delavnice in glasba

Festival bo Panoramo zasedel 13. avgusta, program pa se bo začel ob 15.00. Vse do 19.00 se boste lahko udeležili popoldanskega programa, kot je razstava starodobnih vozil, kreativno ustvarjalne delavnice, dvig z balonom na Panoramo, obisk stojnic, opazovanje ustvarjanja grafita, brezplačen voden ogled Ptujskega gradu, udeležba dogodivščine Pobega iz grajskega rova. 

Glasbeni gosti se bodo zvrstili od 17.30 do 1.30. Prisluhnili boste lahko glasbenikom Rambo Amadeus, Jungle Fever z Majo Keuc, Batista Cadillac, Popperkeg Orchestra, Blaž Švagan/Multiversal, Zbijazz in Recycleman. 

Poskrbljeno bo tudi za jedačo in pijačo. Za polne želodčke in pogasitev žeje pa boste lahko pristopili do stojnic Gostilne pri pošti in Kavarne Bodi

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice