Vir: Facebook, Oliver Tic
Pred Oliverjem Tičem, bolje znanim po vzdevku Oli Walker, je nov podvig, sedaj išče srečo v ljubezni, in to kar preko družbenega omrežja. 

Oliver Tič iz Slovenskih Konjic je v javnosti znan predvsem po svojih pohodniških dogodivščinah, lani je prehodil najdaljšo cesto na svetu – hodil je od juga Argentine do Aljaske. 

Poleg nepozabnih spominov in dih jemajočih prizorov je na poti pridobil tudi novo prijateljico, štirinožno kosmatinko Carlitos. 

Kot kaže, pa bi mu poleg prijetne psičke ugajala tudi družba nežnejšega spola. Oli the Walker je na družbenem omrežju Facebook sporočil, da je v iskanju ljubezni. 

In kaj išče?

Simpatičen pohodnik je v objavi šaljivo zapisal, da išče samsko žensko: »Za oba bo lažje, če bo samska in stara nekje med 25 in 40 let.«

Potencialna partnerica bo morala biti navajena tudi na nekoliko bolj vznemirljiv način življenja in na daljša potovanja: »Aja, pa skupaj bi hodila tam nekje do Indije.« 

Komentarji (1)

jukatan (ni preverjeno)

bože, psička ima moško ime, išče pa žensko sopotnico, torej diskriminacija, prijaviti ga. sicer pa plačaj, pa grem s teboj.

Starejše novice