Slika je simbolična.
Tudi zaradi influencerjev so rokovniki vedno bolj priljubljeni.

Tempo življenja je dandanes zelo hiter, uspešno pa moramo usklajevati službo in zasebno življenje. Ker imamo veliko obveznosti, je najbolje, da si vse stvari, ki jih moramo narediti nekam zapišemo, zato so rokovniki vedno bolj priljubljeni.

K priljubljenosti pa pripomorejo tudi influencerji, saj jih vedno več prodaja svoje rokovnike.

Prednosti rokovnikov 

Čeprav živimo v digitalni dobi in lahko vse najdemo na spletu ter shranimo v računalnik ali tablico, rokovniki spet pridobivajo na priljubljenosti. Pomagajo nam, da lažje upravljamo s svojim časom in produktivnostjo v tem hitrem tempu življenja.

S pomočjo rokovnika se lahko boljše organiziramo in razporedimo čas med službo in prostim časom. Vanj si lahko zapišemo vse naloge, ki jih moramo opraviti in do kdaj jih moramo opraviti, kar nam bo pomagalo, da si bomo naloge lažje zapomnili.

Naloge si tako lahko organiziramo po pomembnosti in imamo boljšo predstavo o tem, kaj vse nas čaka med tednom. Poleg tega lahko imamo vse informacije shranjene na enem mestu, tudi pomembne telefonske številke in naslove.

Z zapisovanjem nalog v rokovnik, bomo natanko vedeli, kaj moramo narediti, zato bomo manj pod stresom. 

Rokovniki influencerjev

Poklic influencerstva se je pri nas začel pred približno petimi leti. Na začetku so influencerji predvsem sodelovali in oglaševali druge blagovne znamke, danes je pa tudi veliko takih, ki so svojo prepoznavnost izkoristili tudi zato, da izdelujejo in prodajajo svoje izdelke.

Najbolj prepoznavna med slovenskimi influencerji, ki prodaja svoje izdelke, je Lepa Afna. Njene rokovnike lahko kupimo po znižani ceni, in sicer za 11,45 evrov ali 5,5 evrov.

Kaj pa rokovniki ostalih? Razpon cen rokovnikov Rebeke Perko se giblje med 25 in 30 evri. Ptujčan Rok Gracer svoje rokovnike prodaja za 25 evrov. Sabrina Vidovič svoj rokovnik prodaja po ceni 32,90 evra, Petra Parovel pa na primer zvezke za tri evre. 

Rokovnike ponujajo tudi številni drugi slovenski influencerji. Vprašanje je le, je slovenski trg dovolj velik, da 'požre' tolikšno ponudbo rokovnikov?

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice