Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 2. marca 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Premik Lune v vaš sektor duha in višjega uma za bivanje več kot dva dni je lahko dobrodošel, dragi oven. Pomaga vam, da se dvignete nad manjše težave. Kljub temu se lahko ob današnjih nekoliko nasprotnih vplivih spopadate z občutkom, da ste zanemarjeni ali spregledani.

Vedite, da to morda ni najboljši dan za pospeševanje načrtov, predvsem zato, ker vas lahko motnje začasno odklopijo od vaših resničnih občutkov. Lahko se pojavijo sumi, vendar se izogibajte prehitrim zaključkom.

Medtem ko vas Merkur v teh dneh spodbuja, da predelate nedavne dogodke in posebno pozornost posvetite duševnemu zdravju in potrebam po zdravem pobegu iz rutine, se Pluton povezuje z Merkurjem v manjšem, a zahtevnem aspektu, kar kaže na nekaj težav pri ločevanju vaše želje po komunikaciji z drugimi od vaš čas nedelovanja.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Današnje energije niso posebej prosto tekoče, dragi bik, niti ne spodbujajo napredovanja osebnih načrtov. Vzemite si čas za nove pobude in se izogibajte odvisnosti od nekoga, ki vam bo pomagal, samo za določen čas. Obstaja nekaj težnje po obsedenosti z možnostjo negativnih stvari, ki se morda nikoli ne uresničijo.

Malodušje, če ga čutite zdaj, je začasno. Morda se boste morali še enkrat ugibati, preden boste kasneje zaupali nečemu ali nekomu. Kljub temu pazite, da ne preberete kaj več o zadevi. Ko dan napreduje in se približujemo kvadratu Venera-Uran, vas lahko spremenjeni občutki ali preobrat z načrti vržejo v zanko.

V idealnem primeru bi vas lahko obvoz preusmeril na zanimivo pot, če se stvari malo pretresajo. Prizadevajte si, da se prilagodite svoji potrebi po spremembi, pri tem pa pazite, da ne skočite v nekaj, preden ste pripravljeni ali pripravljeni. Ista stara rutina je lahko nezadovoljiva in vaša želja po spremembi tempa je močna.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Danes lahko pridejo časi, ko se počutite negotovi glede razmerja ali načrtov, ki so v zraku, dragi dvojčki, s tranziti, zaradi katerih lahko premislite o svojih instinktih. Medtem ko je vaše razmišljanje v teh dneh običajno praktično in ciljno usmerjeno, se trenutno ni enostavno osredotočiti ali osredotočiti.

Deljenje dejavnosti bi lahko bilo smiselno, vendar bodite pripravljeni na občutljive pogovore ali manjše nesporazume. Odločite se, da dovolite te prebliske, da boste bolje razumeli sebe, pomembne ljudi v svojem življenju in svoje cilje. Ko dan napreduje, se približujemo kvadratu Venera-Uran in del vas bo morda hrepenel po udobju in bližini, drugi del vas pa bo potreboval nekaj prostora.

Nepričakovana situacija ali spoznanje lahko destabilizira vaša čustva in potrebujete nekaj časa, da to predelate. Za najboljše rezultate in preden se lotite zasledovanja svojih želja, si prizadevajte, da se povežete s tem, kar si resnično želite! Današnje frustracije lahko zgolj kažejo na nepriznano potrebo po spremembi tempa in prej ko to vzamete v svoje roke, bolje je.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Ste v posebej ugodnem obdobju za nove izkušnje, učenje in splošno razgledanost, dragi rak. Toda z današnjimi tranziti se lahko pojavijo majhne ovire ali padec razpoloženja, ki ga je treba obvladati. Morda boste želeli biti pozorni na komuniciranje na načine, ki zvenijo sarkastično ali cinično v nasprotju z vašimi nameni.

Prav tako je najbolje, da ne izgubljate preveč časa z obžalovanjem. Vzemite, kar se morate naučiti iz izkušenj, in se izogibajte bivanju. Medtem ko se lahko vaše interakcije danes včasih zdijo obremenjene, je možno, da je nekaj dvoma dobro za vas zdaj, ko preizkušate moč podviga ali ideje. Ko dan napreduje, se lahko počutite nemirni ali uporniški.

Vaša čustva ali naklonjenost drugih do vas so lahko eno minuto intenzivna, nato pa se naslednjo ohladijo, toda na koncu se lahko zelo dobro naučite nekaj novega o sebi ali odnosu. Morda potrebujete le oddih ali ugodnosti spremembe tempa in pravi čas je, da zberete pogum in naredite nekaj novega.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Luna gre v harmonijo z vašim znamenjem, dragi lev, in v vas prebuja igrivo plat. Kljub temu lahko pri današnjih tranzitih obstaja težnja, da se osredotočimo na tisto, kar ne deluje, in ne na tisto, kar deluje – kar je do določene točke v redu, vendar postane kontraproduktivno, če gremo predaleč.

Če naletite na to energijo drugih, poskusite pogovore usmeriti v pozitivno smer. Ne gre za izogibanje težavam, temveč za to, da sebe ali druge spomnite na pozitivno plat situacije, ki jo je zdaj težje videti kot v drugih dneh. V idealnem primeru lahko majhne frustracije vodijo do ustvarjalnih rešitev in čudovitih novih spoznanj.

Upoštevajte tudi, da lahko sumničavo ali dvomljivo pristopanje k drugim povzroči le obrambo in zdravi pogovori postanejo težje dosegljivi.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Ker je danes aktiven manjši izzivalni aspekt Merkurja in Plutona, ste v močnejšem položaju za globlje razmišljanje in upoštevanje vseh zornih kotov, draga devica. Vendar se izogibajte temu, da bi se ta nagnjenost razširila dlje, kot je potrebno ali zdravo. Preveč zlahka se lahko spotaknete sami vase, ko dvomite o ljudeh ali projektih v svojem življenju ali jih predpostavljate.

Poskusite se sprostiti in ne pritiskajte na stvari, ki jih je bolje pustiti, da tečejo po naravni poti. Včasih lahko pomaga, če težavo pustimo pri miru ali stopimo korak nazaj. To je na splošno dobro obdobje za krepitev ali privabljanje odnosov in morda bo nekaj koraka nazaj ali ponovnega ugibanja danes lahko na koncu povečalo vaše prepričanje ali vero v nekaj ali nekoga.

Danes se izogibajte pretiranemu razmišljanju o zadevi. Ko se danes danes bližamo tranzitu Venera-Uran, vas okoliščine opominjajo, da morate občasno spremeniti stvari, da se izzovete in se izkažete. Čeprav je ta vpliv lahko nekoliko moteč, je to lahko učna izkušnja, dokler spoštujete svobodni duh v sebi! Ste v dobri formi za prepoznavanje področij, ki jih je treba popraviti.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Zaradi današnjih tranzitov je lahko začasno težko videti svoja prava čustva, draga tehtnica, zato je najbolje, da odložite sodbo. Z vplivom Merkurja in Plutona lahko včasih prevladuje želja, da bi dosegli svojo pot ali nekomu potisnili idejo, ali pa nekdo do vas čuti tako. Če začnejo misli krožiti in postanejo obsesivne, se poskusite izvleči iz tega.

Poskusite se izogniti nezdravim stopnjam suma, ki vas lahko izčrpajo. Življenje je veliko bolj prijetno, če ne čutimo potrebe po mikro-upravljanju! Ste v večinoma odličnem obdobju za delo in zdravstvena prizadevanja, in čeprav se morda danes počutite nekoliko vznemirjeno glede svojih prizadevanj, končno delate v smeri močnejšega prepričanja o tem, kaj počnete ali kam ste namenjeni.

Ob bližajočem se kvadratu Venera-Uran se boste morda počutili nekoliko na robu, vendar se je najbolje izogniti nenadnostim. Rešitev je lahko, če vsem daste malo prostora in prepoznate svojo potrebo po odmoru ali spremembi tempa.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Vaša želja po stabilnosti je danes močna in raste, dragi škorpijon, s premikom Lune v vaš sektor virov. Obstaja nekaj težnje po razmišljanju o preteklosti ali obrambnem izražanju, ki bi ga morda morali opazovati, vendar z Merkurjem in vašim vladarjem Plutonom, ki tvorita manjši izzivalni aspekt.

Ubrati visoko pot in se dvigniti nad nepotrebne argumente in obrambno držo je danes bolje, a tudi nekoliko težko! Pri tem tranzitu je razglabljanje o težavah resnična težnja, vendar vam ne koristi veliko. Izogibajte se obremenjevanju zaradi malenkosti.

Pravzaprav se lahko iz frustracij pojavi nekaj pozitivnega. Na primer, razjasnitev je lahko osvežujoča ali pa, ko nekaj premislite, na koncu prepoznate njeno vrednost in se počutite močnejše v svojih prepričanjih.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Cinizem ali dvom bi vas lahko danes na določenih mestih zrušil, dragi strelec. Morda boste tudi pozorni na nagnjenost k spraševanju ali preveč branju o situacijah, saj lahko Merkur-Pluton izkrivlja naše mišljenje na tak način, da nas skrbi, da nimamo nadzora nad situacijo, ali da premislimo o motivih drugih.

Vendar pa se Luna premakne v vaše znamenje in morda boste z velikim uspehom preusmerili nekaj pozitivne pozornosti na svoje osebne cilje. Ko dan napreduje, se bližamo kvadratu Venera-Uran in čutite lahko težnjo po uporu proti rutini.

Vsi poskusi, da bi nekoga zaklenili k obveznosti, se lahko s tem prehodnim vplivom izjalovijo. Ljudje potrebujejo prostor in zdi se, da je dajanje in jemanje prostora rešitev za številne težave.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Danes lahko na določenih mestih pride do napetosti, dragi kozorog, saj se drugi začasno ne zdijo tako pripravljeni sodelovati ali odprti za vaše zamisli. Lahko se vam zdi izziv ostati prisoten pri svojih nalogah in razpravah. Morda boste ponovno ugibali o nedavnem prizadevanju, ideji ali prepričanju.

Pomikamo se proti kvadratu Venera-Uran in ko dan napreduje, lahko občutite nekaj nemira, celo upor proti pravilom, ki ste jih ustvarili! Kaprice se lahko uveljavijo, zaradi česar je mamljivo tvegati z denarjem ali srcem. Ali pa spopad vrednot z nekom lahko frustrira. Namesto da sledite nenadnim željam, poskusite natančno ugotoviti in razumeti razlog za vaš nemir in napetost.

Pomembno je, da se ne odzovete na vse želje, še posebej, če vključujejo impulzivno zapravljanje ali spodbujanje situacije, ki potrebuje več časa, da se razvije in odvije. Morda boste ugotovili, da je nov pristop k vašemu življenju, zlasti k vašemu denarju ali imetju, morda vreden vašega časa.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Današnji aspekt Merkur-Pluton lahko vzbudi živčno mentalno energijo, če ga ne obvladate, dragi vodnar. Pazite, da se ne vključite v prepire, ki resnično niso vredni vašega časa. Morda se boste počutili prisiljene preizkusiti moč podviga ali odnosa. Prizadevajte si, da se izognete nepotrebnemu spraševanju.

Kljub temu je verjetno najbolje, da se izogibate posojanju denarja ali osebnih stvari! Ustrežljivost se lahko počuti čudovito, a takoj, ko dobite občutek, da bi vas lahko izkoristili, začrtajte svoje meje ali se preprosto uklonite. Ko dan napreduje, se lahko del vas upira pravilom, tudi če ste bili tisti, ki jih je postavil.

Občasno vas lahko prevzamejo nemirni občutki in morda je najbolje, da počastite svojo potrebo po dodatnem vznemirjenju tako, da naredite nekaj drugačnega ali nekoliko pretresete rutino. Eksperimentiranje z možnostmi in pristopi na majhne načine je verjetno bolje kot delati obsežne poteze, ko se Venera usmeri proti kvadratu z Uranom.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Danes se lahko pojavijo nekatere možne ovire, za katere se zdi, da vas upočasnjujejo, drage ribi, namesto tega pa so lahko katalizatorji za večje razumevanje in občutke osvoboditve. Morda boste ponovno uganili svoje dojemanje dolgoletne težave ali preteklega dogodka. Bodite pozorni na nekaj izrečenega, kar bi lahko bilo napačno razumljeno, saj danes obstaja težnja, da besede zbadajo, tudi če so dobri nameni.

Prizadevajte si, da bi bili v svojih odnosih čim bolj pošteni in odkriti, in če se trenutno ne povezujete s svojo resnico, si vzemite čas in povejte, kako se počutite z drugimi. Ko dan napreduje, se približujemo kvadratu Venera-Uran in lahko vas premami, da bi skočili v situacijo ali iz nje precej impulzivno, kar bi lahko bilo prezgodaj.

Obvozi vas lahko pripeljejo do bolj udobnega razumevanja tega, kako se iskreno počutite glede zadeve. Vendar je najbolje, da se izogibate nenadnim, ostrim ali zmedenim potezam, saj se vaši občutki spreminjajo. Spoštujte potrebo po spremembi tako, da to storite postopoma. Pazite, da ne izbruhnete nečesa, kar ne predstavlja vaših resničnih občutkov.

Starejše novice