Slika je simbolična.
Na spletni platformi OnlyFans lahko ustvarjalci vsebin ostanejo anonimni, lahko pa celo blokirajo določene uporabnike. Preverite, kako.

Kot smo poročali včeraj, je spletna platforma OnlyFans v zadnjem času pridobila na priljubljenosti in postala dodaten vir zaslužka za številne uporabnice, tudi Štajerke. 

Gre torej za družbeno omrežje, kjer lahko ustvarjalci, običajno ženske, v zameno za plačilo delijo najrazličnejše fotografije in videoposnetke. Oboževalci pa lahko do teh vsebin dostopajo s plačilom določenega zneska, oziroma z nakupom naročnine za vsebino ustvarjalca.

Platforma ima danes že več kot 200 milijonov registriranih uporabnikov, med ustvarjalci vsebin pa so tudi številne Slovenke in Slovenci, med njimi tudi Štajerke.

V Sloveniji se v nasprotju s tujino posamezniki s služenjem denarja na OnlyFans ne hvalijo javno, vendar pa so imena številnih Štajerk, ki delujejo za skritimi uporabniškimi imeni že znana.

V nadaljevanju smo za vse na portalu OnlyFans pripravili nasvet, kako lahko svoja imena skrijejo pred javnostjo.

Povezava med pravim imenom in bančnimi informacijami

Za vse, ki si želijo na portalu OnlyFans ostati anonimni, smo pripravili postopek, kako lahko to izvedejo.

Vsak, ki si želi videti ali ustvarjati vsebino na omenjenem portalu, si mora najprej ustvariti profil. V začetku je potrebno na portalu vnesti elektronski naslov, geslo in ime.

Ime, ki ga uporabnik vnese na portal, bo vidno tudi na profilu, zato v primeru, če si uporabnik želi ostati anonimen, mora vnesti izmišljeno ime ali vzdevek.

Ob registraciji dobi vsak uporabnik na elektronsko pošto sporočilo, ki ga je potrebno za dokončanje profila potrditi. Za tem pa si lahko uporabnik obvestila na elektronski pošti ugasne, tako da ne bo prejemal več sporočil.

V nadaljevanju se na profilu ustvari naključno generirano uporabniško ime, ki je od javnega imena ločeno. To uporabniško ime bo vidno tudi na povezavi do profila uporabnika, vsak uporabnik pa si lahko uporabniško ime spremeni po želji.

Za tem lahko vsak uporabnik v svoj profil doda fotografijo, opis, lokacijo in podobno. Tudi v tem primeru lahko vse ostane anonimno.

Ob vnosu plačilnega sredstva pa bo stran vsakemu uporabniku zaračunala enkratni znesek deset centov, da preveri račun. Na izpisku (če ste na primer naročnik vsebin) pa se bo vsaka transakcija pokazala kot 'OnlyFans'.

V tem primeru bo vedno obstajala povezava med pravim imenom in bančnimi informacijami.

Ustvarjalci vsebin lahko skrijejo svoj profil pred določenimi uporabniki

Platforma omogoča vsem ustvarjalcem vsebin, da lahko skrijejo svoj profil pred določenimi profili, IP naslovi, celotnimi državami ali celo kontinenti.

Uporabnik lahko to stori na ta način:

  • Gre pod zavihek 'privacy and safety'.
  • Izbere možnost 'block by country', kjer lahko uporabnik izbere državo uporabnika, ki ga želi blokirati.
  • Če želi blokirati uporabnika po IP naslovu izbere zavihek 'block by the IP address' in vnese IP naslov uporabnika, ki ga želi blokirati.
  • Za zaključek pa stisne na gumb 'save', da zaključi proces.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice