Slika je simbolična (foto: Bobo).
Na družbenem omrežju Twitter smo zasledili objavo, pod katero je uporabnica zapisala, da je v Mariboru še vedno lahko problem, če parkiraš avto z ljubljanskimi tablicami. Kaj menijo uporabniki družbenega omrežja v komentarjih?

Na družbenem omrežju Twitter smo zasledili objavo, pod katero je uporabnica zapisala, da ima še vedno težave, če v Mariboru parkira avto z ljubljanskimi tablicami.

Domnevno se je soočila z nasilneži, ki naj bi ji avto spraskali iz vseh strani.

Kaj je zapisala pod objavo?

»V Mariboru je še vedno problem, če parkiraš avto z ljubljanskimi tablicami. V centru, na plačljivem javnem parkingu, so nam pri belem dnevu spraskali avto s vseh strani. Mi vsaj osveži spomin, zakaj sem se odselila od tu,« je zapisala in dodala še sočno kletvico.

Odzivi na objavo

Kar nekaj uporabnikov Twitterja ima sicer ravno drugačno izkušnjo s parkiranjem avtomobila, kjer so kljub ljubljanskim registrskim tablicam v Mariboru in obratno imeli dobre izkušnje. 

»Živela sem v Ljubljani 15 let. Nobenih problemov. Nikoli,« je zapisala uporabnica družbenega omrežja.

»Jaz imam obratno kul izkušnje. Že dvakrat so mi dal parkirni listek, ker ga niso nucali več in jim je še ostal cajt, sicer parkiram na Taboru, avto z ljubljanskimi tablicami, itak. Vedno prijetno presenečena,« je komentirala druga.

»Zagotovo nas je velika večina normalnih. Dovolj je en debil, da ti naredi škodo,« pa je dodal še eden izmed uporabnikov Twitterja.

Spet drugi pa se strinjajo z zapisanim v objavi in se zgražajo - ne samo nad stanjem v Mariboru, temveč tudi v drugih pokrajinah po Sloveniji.

»Meni so na Ptuju pustili spominke na avtu z LJ tablicami, zato imam zdaj GO tablice,« je svojo izkušnjo opisal Twitter uporabnik.

Nekdo drug pa je dodal: »Meni so ga v MB, KR, KP, NM ... in še vedno nekateri ne verjamejo, da provincialci enostavno sovražijo Ljuljančane. Ampak da ne boš mislila - isto imajo v Avstriji z Dunajčani. Vem - 12 let sem živel tam.«

Komentarji (2)

Grega (ni preverjeno)

Ja valda. Če ti ni jasno, da je Ptuj poln primitivcev, potem verjetno sam spadaš v omenjeno skupino.

Tomk (ni preverjeno)

To je štajerska horda ki že od nekdaj ne prenese Lj.ampak se objestno znaša na premete ker v javnoyti ne znajo komunicirat. Ampak naj bodo pozorni kam potujejo da se jim ne bo zgodilo isto ko se bo tablica Mb,Ce pojavia kje drugje v državi bodo videli presenečenje.

Starejše novice