Vir: Facebook
Po spletnih družbenih omrežjih je zaokrožila fotografija starejše ženske, ki pri avtomobilu čaka, da ji policistka napiše kazen.

Po besedah očividcev se je danes, 17. novembra 2020, popoldan pri trgovini v Cirkulanah pripetil incident.

Sicer ni povsem jasno, zakaj je policistka obravnavala starejšo gospo. Po sklepanju očividcev si je starejša gospa morda pozabila nadeti masko, jo je pa med policijskim postopkom nosila.

Več očividcev je zatrdilo, da naj bi se policistka do ženske obnašala nespoštljivo. Starejši gospe naj bi tudi rekla, da je dementna. Ta pa naj bi ji med drugim odgovorila z vprašanjem: »Zakaj me potem ne odpeljete v bolnišnico?«

Kaj natanko se je dogajalo v Cirkulanah in ali je policistka svoje delo opravila korektno ali ne, smo povprašali tudi na Policijski upravi Maribor. Njihove odgovore bomo objavili takoj, ko jih bomo prejeli.

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Ivan (nepreverjen)

Policija ima vedno prav.

Kaplja (nepreverjen)

..še posebej nad šibkimi

In reply to by Ivan (nepreverjen)

LENUH (nepreverjen)

Zalostno...res zalostno kaj se dogaja.sramota..

Stanko (nepreverjen)

Preberi si moj komentar.

In reply to by LENUH (nepreverjen)

Stanko (nepreverjen)

Preberi si moj komentar.

In reply to by LENUH (nepreverjen)

prekmurec (nepreverjen)

ni cudno da ze streljajo na policaje z zracno pusko kmalo bodo jih sreljali z gnojnico vec pa niso vredni ce se policaji z uzitkom izživljajo s starimi ljudmi

Stanko (nepreverjen)

Ker sem bil v tem času v trgovini Cirkulane vek kaj je bil vzrok. Gospa je prišla v trgovino žalila trgovke da so sami lopovi da jo je en dan prej ena od trgovk oguljufala za 20 evrov.
Poslovodkinja ji je povedala da je takrat obračun blagajne bil ta dan točen in da ni bilo dobenega viška, in da se mora denar prešteti takoj ne pa naslednji dan. Gospa je stala pri blagajni žalila trgovke še naprej in ovirala delo no tudi maske ni imela pravilno nadete. Ker je to nadaljevala so poklicali policijo kjer se je gospa še vedno nespoštljivo obnašala. Je pa res da je šlo za starejšo osebo, domačinko in vprašanje kaj se ji je pletlo po glavi.

Starejše novice