V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so v ponedeljek, 12. oktobra, opravili 3308 testiranj na koronavirus. Potrdili so 398 novih okužb. Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 9228. Delež pozitivnih testov je tako 12-odstoten. 

Po podatkih Covid-19 sledilnika smo okužbe včeraj potrdili v 104 slovenskih občinah.

Na Ptuju znova dve novi okužbi

Največ novih okužb s koronavirusom, 67, so včeraj potrdili v občini Ljubljana. 

V občini Kranj, so zabeležili 21 novih okužb, 15 okužb je bilo potrjenih pri posameznikih iz tujine, v občini Maribor smo potrdili kar 14 novih okužb, v Vrhniki 12 in v Domžalah 11 novih okužb.

Deset novih okužb smo zabeležili v občini Škofja Loka in Celje, devet novih okužb v Velenju, osem v občini Ivančna Gorica, sedem novih okužb pa smo potrdili v občinah Novo mesto in Krško.

Šest novih okužb smo zabeležili v občinah Hoče - Slivnica, Šentjur, Tržič in v občini Bled, pet okužb pa v občini Škofljica, Slovenska Bistrica, Ravne na Koroškem, Trebnje, Vojnik in v občini Moravče.

Štiri nove primere okužbe beležimo v občinah Grosuplje, Rogaška Slatina, Železniki, Borovnica, Log - Dragomer, Postojna, Črnomelj in v občini Sodražica.

Po tri nove okužbe smo potrdili v občinah Litija, Beltinci, Mežica, Slovenj Gradec, Hajdina, Idrija, Starše, Lovrenc na Pohorju, Kočevje, Vransko, Rogatec in v občini Šalovci.

Po dve novi okužbi smo potrdili v občini Prevalje, Tolmin, Ptuj, Ajdovščina, Brezovica, Žalec, Naklo, Ig, Mengeš, Oplotnica, Šmarje pri Jelšah, Šoštanj, Bohinj, Sežana, Škocjan, Vitanje, Markovci, Pesnica, Puconci, Odranci in v občini Središče ob Dravi.

Eno novo okužbo pa smo potrdili v občinah Jesenice, Kamnik, Radovljica, Slovenske Konjice, Murska Sobota, Zreče, Logatec, Cerklje na Gorenjskem, Laško, Selnica ob Dravi, Ilirska Bistrica, Šenčur, Trzin, Ljutomer, Lukovica, Nova Gorica, Poljčane, Piran, Braslovče, Sveti Jurij ob Ščavnici, Kranjska Gora, Ribnica, Žiri, Žužemberk, Pivka, Semič, Metlika, Mirna Peč, Šempeter - Vrtojba, Bovec, Gorje, Kostanjevica na Krki, Loška dolina, Podvelka, Polzela, Velike Lašče, Cerknica, Horjul, Miren - Kostanjevica, Štore, Šentrupert in v občini Mirna. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice