Slika je simbolična.
Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne 8. 4. 2021, do 7. ure, dne 9. 4. 2021, obravnavali nekatere pomembnejše dogodke.

Ob 8.10 so ormoški policisti na Mejnem prehodu Zavrč hrvaškim varnostnim organom izročili dva državljana Alžirije, ki sta v sredo, 7. aprila 2021, ilegalno prestopila državno mejo.

Policisti pijanemu vozniki zasegli osebni avtomobil

Ob 18.45 so policisti v naselju Zgornji Kamenščak zaustavili voznika osebnega avtomobila, ki je bil opažen ob vožnji iz naselja Žerovinci v smeri naselja Mekotnjak ter je vozil nezanesljivo. Patrulja ga je zaustavljala, vendar voznik ni upošteval znakov policistov. 

Med postopkom so policisti ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je namreč pokazal 0,57 mg/l alkohola v izdihanem zraku, na vpogled je voznik tudi izročil neveljavno vozniško dovoljenje zaradi vožnje pod vplivom alkohola, neupoštevanja znakov policistov in izkazovanja z neveljavnim vozniškim dovoljenjem, mu je na kraju bil vročen plačilni nalog. 

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa mu je bil zasežen osebni avtomobil in bo podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualne predsednice države?

Dezinfekcija z… (nepreverjen)

auto.oe24 at/thema/neues-wundermittel-eliminiert-coronaviren-im-auto-vollstaendige-desinfektion/472838171

Starejše novice