Vas zanima več o samooskrbi in prehranski varnosti? Bi želeli izvedeti več o skupni kmetijski politiki 2023 – 2027 in o drugih temah s področja kmetijstva? Prisluhnite priznanim govorcem na konferenci Zdravje v naših rokah.

Kdo je odgovoren za prehransko varnost. So to navade kupcev, odločitve pridelovalcev, posledice politik ali je odgovorna celotna veriga vpletenih? Odgovore na ta vprašanja in še mnogo več bodo izvedeli obiskovalci 1. konference ZDRAVJE V NAŠIH ROKAH. Je res? 

TV IDEA organizira 1. konferenco v sklopu projekta informiranja o Skupni kmetijski politiki. Na enem mestu bomo združili predstavnike vlade, svetovalnih institucij, pridelovalce, distributerje, večje odjemalce, javne institucije, razvojne organizacije in seveda tudi vse nas na koncu verige - potrošnike.

Pridružite se nam in si oglejte prenos v živo!

Dogodek poteka pod pokroviteljstvom ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Udeležence bo uvodoma nagovorila ministrica Irena Šinko in skupaj s predstavniki ministrstva predstavila novi strateški načrt ter priložnosti.

V zanimivih razpravah bodo naši sogovorniki poleg kmetijske ministrice še številni drugi strokovnjaki in pridelovalci iz lokalnega okolja. 

Sofinancira Evropska unija. Vendar so izražena stališča in mnenja zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ne odražajo nujno stališč in mnenj Evropske unije. Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija, niti organ, ki dodeli sredstva. 

Starejše novice