Slika je simbolična.
Ostala je sama z 10-mesečnim vnukom.

Na družbenem omrežju Facebook buri duhove žalostna zgodba o le 10-mesečnem fantku B., ki mu je življenje kruto odvzelo mamico, medtem ko naj oče ne bi bil sposoben primerne skrbi za njega.

Mama fantka B., ki je pred kratkim umrla, naj tudi v času svojega življenja zaradi zdravstvenih težav ni uspela skrbeti za njega.

»Mama je bila nepokretna, niso vedeli, zakaj točno so ji odpovedale noge, nato pa so tri tedne nazaj ugotovili, da ima tumor na možganih,« je zapisala uporabnica Facebook skupine, ki je delila pretresljivo zgodbo.

Uporabnica, ki je zgodbo delila z ostalimi uporabniki Facebook skupine, naj bi to storila na željo B. babice, ki je z otrokom sama že skoraj dva meseca.

Otroška oprema in igrače 

Ker je naj bi ženička od igrač za vnuka premogla samo nekaj pliškov in je brez osnovne opreme, kot so voziček in posteljica za spanje, prosi vse, ki bi bili pripravljeni karkoli darovati za nekaj nujno potrebnih stvari.

Fantku v stiski bi trenutno najbolj prav prišle žabice, dekica, topel pajacek za ven, voziček, prenosna postelejica, saj fantek še vedno spi v košari pa tudi kakšna igrača. 

»B. nosi številko 74, pleničke ima številko 4 ter uporablja mleko Novalack 2« je babica zaupala uporabnici Facebook skupine.

Komentarji (1)

B (ni preverjeno)

S koliko leti ženske postanejo ženičke? Zakaj pa nikoli ne pišete o možičkih?

Starejše novice