Foto: Bobo
Danes, ob 15. uri, bo slovenska nogometna reprezentanca v Münchnu odigrala svojo drugo tekmo na evropskem prvenstvu. Kje si boste prenos tekme lahko ogledali na Ptuju?

Slovenska nogometna reprezentanca bo v Münchnu danes, ob 15. uri, odigrala svojo drugo tekmo. Po remiju z Dansko se bo ekipa pod vodstvom Matjaža Keka pomerila s Srbijo, ki po porazu z Angleži nujno potrebuje zmago.

Za Slovenijo bi zmagovite tri točke pomenile velik korak proti osmini finala.

Na tekmi med 16 in 20 tisoč slovenskih navijačev

Srbija zaseda 33. mesto na FIFA lestvici, medtem ko je Slovenija trenutno na 57. mestu. V dosedanjih medsebojnih tekmah je Slovenija proti Srbiji in njenim predhodnicam zabeležila eno zmago, en poraz in šest neodločenih izidov.

Tekma med Slovenijo in Srbijo privlači veliko pozornost, saj pričakujejo veliko število navijačev obeh držav.

Predvidevajo, da jih bo med 16.000 in 20.000. Podobno število, več kot 20.000, pričakujejo tudi srbski mediji za svoje navijače.

Kje na Ptuju si lahko ogledate nogometno tekmo?

Ogled tekem za vse, ki se niso odpravili v München, organizirajo po celi Sloveniji. Ogled bo možen na številnih trgih, v gostilnah, barih, na nogometnih igriščih in drugod.

Današnjo nogometno tekmo si boste lahko ogledali tudi na lokacijah na Ptuju.

Nogometno tekmo z začetkom ob 15. uri si lahko ogledate na terasi Divino Momento Caffe na Ormoški cesti 30 pri Mercator supermarket Ptuj.

Prenos tekme pripravljajo tudi v Baru Ring na Grajeni, kjer si lahko ogledate tudi druge tekme Evropskega nogometnega prvenstva.

Težko pričakovano tekmo za vse slovenske navijače bodo prenašali tudi v Kavarni Campus Café na Žnidaričevem nabrežju, kjer bodo prenašali tudi ostale tekme.

Smo pozabiti še na kakšno lokacijo? Dopišite jo v komentar spodaj.

Starejše novice