Trije neznani vlomilci so v poslovalnici Telekoma v Slovenski Bistrici povzročili za okoli 40.000 do 50.000 evrov materialne škode.

S Policijske uprave Maribor sporočajo, da so ponoči, okoli 1.45, trije neznani storilci izvršili vlom v poslovnem objektu v Slovenski Bistrici. Z dejanjem so povzročili za okoli 40.000 do 50.000 evrov materialne škode

S kraja so pobegnili z osebnim avtomobilom znamke Audi A4, avstrijskega registrskega območja. Policisti so vozilo zaznali na avtocesti A1, ko je vozilo v smeri Murske Sobote. 

Skušali so ga dohiteti, a jim to ni uspelo, ker je voznik vozil s hitrostjo več kot 200 kilometrov na uro. Voznik je avtocesto A1 zapustil na izvozu Sveta Trojica, pred naseljem Gočova, pa je zapeljal s ceste, nakar se je vozilo prevrnilo na streho. Potniki so s kraja zbežali.

Opis vlomilcev

  • Oseba oblečena v spodnji del trenerke, črne barve in belo bundo s kapuco, s podolgovato črno črto po kapuci, rokavi bunde so črne barve do komolcev, preko ramen je bunda črne barve, ostali deli bunde so bele barve ter obut v športne copate črno-bele barve neznane znamke. Na glavi je imel kapo sive ali črne barve.
  • Druga oseba je imela sivo kapo, bundo s kapuco črne barve z belim znakom v predelu trebuha, spodnji del trenerke, črne barve, z napisom bele barve na zgornjem delu v predelu stegna, obut v črne športne copati z belimi podplati, nosil je črne rokavice in modro ali vijolično prevleko preko ust in nosu.
  • Tretja oseba je nosila črno bundo s kapuco in sive rokavice, oblečeno je imela siv pulover in spodnji del trenerke sive barve, preko ust in nosu je imela modro prevleko, obuta je bila v bele športne copate.
Foto: SKP PU Maribor
Foto: SKP PU Maribor
Foto: SKP PU Maribor

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o tem dejanju, ali pa bi kje opazili osebe danega opisa ali osebe, ki bi bile poškodovane oziroma bi imele oblačila umazane od posledic prometne nesreče, zemlje ali trave, prosijo, da o tem takoj obvestijo policijo na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice