Foto: PGD Leskovec
Do hude nesreče je prišlo na Vidmu.

V Veliki Varnici na Vidmu je prišlo do hujše delovne nesreče. Na pomoč so prihiteli gasilci iz Leskovca, ki so nudili prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalne službe. 

Po informacijah Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so policiji kasneje nudili razsvetljavo pri preiskavi dogodka. 

To so ugotovili policisti 

Policisti Policijske postaje Podlehnik so obravnavali prometno nesrečo z hudimi poškodbami. 59-letni voznik traktorja je med vožnjo po klancu navzdol zapeljal izven vozišča. 

Traktor je nato zdrsel po pobočju in se ustavil zagozden v deblo, voznik pa je ostal ukleščen v vozilu. Pri tem se je huje poškodoval. 

Policisti so ugotovili, da je vozil neregistriran traktor, brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola, merilec je pokazal 0,61 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog. 

Komentarji (1)

Meri (ni preverjeno)

Zelo žalostno glede nesreče! Jezna sem pa na tebe novinarka; nauči se že enkrat, kje je Videm pri Ptuju in kje je Velika Varnica (Velika Varnica pride za Zgornjim Leskovcem) !! Veš, Osnovno šolo sem zaključila na Vidmu pri Ptuju !!!

Starejše novice