Slika je simbolična.
Ormoški policisti so v preteklem dnevu obravnavali nekaj pomembnejših dogodkov.

V četrtek, 23. marca, so ormoški policisti obravnavali nekaj pomembnejših dogodkov. 

Ob 9.32 so obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo s pobegom, katere povzročitelj je tuji državljan. Zoper povzročitelja bo uveden prekrškovni postopek. 

Le nekaj minut kasneje so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer se je ena oseba nedostojno vedla do druge osebe. Kršitelju so policisti izdali plačilni nalog. 

V dopoldanskih urah, ob 11.20, so zaradi vožnje pod vplivom alkohola odredili pridržanje za voznika mopeda, katerega preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,6 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Kršitelju so izdali plačilni nalog. 

V popoldanskih urah, ob 15.50 so policisti zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja vozniku mopeda opravili zaseg vozila. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,31 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Vozniku so odredili hitri test za prepoznavo prepovedanih drog, ki je pokazal pozitivni rezultat. Vozniku je bil odrejen strokovni pregled v ormoškem zdravstvenem domu, tega je odklonil. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog, sledi še obdolžilni predlog. 

Nekoliko kasneje, ob 16.40 uro so policisti v postopku z osebo opravili zaseg posušenih rastlinskih delcev, zaradi suma na prepovedano drogo. Po prejeti analizi sledi ustrezni ukrep. 

Starejše novice