Slika je simbolična.
Ormoški policisti so imeli minuli konec tedna polne roke dela. Med drugim so obravnavali prometno nesrečo, odvržene odpadke in več kršitev javnega reda in miru.

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure  21. maja, do 7. ure 24. maja, obravnavali številne pomembne dogodke.

Petek, 21. maj 2021

Ob 8.11 so ormoški policisti opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije z udeležbo dveh vozil. Patrulja je na kraju ugotovila, da je do nesreče prišlo zaradi odvzema prednosti enega od udeležencev v nesreči. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Istega dne, ob 16.57, so bili obveščeni s strani oškodovanca, da so mu z neznano snovjo poškropili okrasni grm na zelenici pred hišo. Oškodovanec ni podal predloga za pregon kaznivega dejanja, zato so policisti prijavo zaključili z uradnim zaznamkom.

Sobota, 22. maj 2021

Ob 10.41 so bili policisti obveščeni o poškodovanju električnega vodnika v zemlji zaradi opravljanja zemeljskih del v Jastrebcih.

Ob 13.02 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Gornjih Ključarovcih.

Ob 15.48 so bili ormoški policisti obveščeni o zaparkiranem dovozu v vinograd v Vinskem Vrhu.

Ob 16.56 so bili obveščeni o odvrženih odpadkih v Sodincih. Zoper kršitelja sledi predlog drugemu prekrškovnemu organu.

Nedelja, 23. maj 2021

Ob 15.29 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na Runču, kjer pa je bilo ugotovljeno, da je bila prijavljena lažna naznanitev prekrška. Klicatelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 21.10 so v Lahoncih obravnavali prometni dogodek, kjer je voznik trčil v srno.

Starejše novice