Slika je simbolična.
Minuli konec tedna so imeli policisti Policijske postaje Ormož polne roke dela.

Ormoški policisti so v petek, 5. marca, ob 13.30, obravnavali voznika osebnega vozila, pri katerem so opravili hitri test na prepovedane droge. Voznik je bil pozitiven, zato mu je bil odrejen strokovni pregled v ormoškem zdravstvenem domu. 

Prav tako so mu odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo ter obdolžilni predlog poslali na okrajno sodišče v Ormožu. 

Nekoliko kasneje, ob 17.30, je patrulja dvema osebama zasegla posušene rastlinske delce zeleno-rjave barve. Sumili so, da gre za prepovedano drogo. Po pridobljeni analizi sledi zoper osebi hitri postopek. 

V soboto, 6. marca, so ormoški policisti, ob 20.55, izven naselja Središče ob Dravi prijeli dva državljana Alžirije. Ugotovili so, da sta prestopila državno mejo na nedovoljen način. Po končanem postopku sta bila vrnjena Hrvaški. 

V nedeljo, 7. marca, ob 19.03, je patrulja na javni cesti v Pavlovcih kontrolirala voznico osebnega avtomobila, ki je kršila določila o omejitvi hitrosti.

Odredili so ji tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal na 0,38 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Za 24 ur so ji odvzeli vozniško dovoljenje, izdali plačilni nalog in prepovedali nadaljnjo vožnjo. 

Malo kasneje, ob 20.50, so na javni cesti v Trgovišču kontrolirali tujca voznika osebnega avtomobila, ki je kršil določila o omejitvi hitrosti.

Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal na 0,48 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje za 24 ur, izdali plačilni nalog in prepovedali nadaljnjo vožnjo. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice