Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Včeraj, 8. oktobra 2020, ob 20.10 so bili ormoški policisti obveščeni o konjih, ki so se nahajali na prostem, v naravi. Konji so ušli iz poškodovane ograde. V tej zvezi so policisti obvestili lastnika, ki je konje zaprl v hlev.

Ob 21.32 so bili policisti obveščeni, da je domači pes na dvorišče prinesel odvrženo glavo srnjaka. V zvezi s tem dogodkom nadaljujejo z zbiranjem obvestil glede suma storitve kaznivega dejanja nezakonitega lova. Po končanem postopku so o prevzemu ostankov divjadi obvestili higienika.

Včeraj ob 17.25 so policisti Policijske postaje Ormož imeli v postopku voznika osebnega vozila. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,54 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Proti potrdilu so policisti vozniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje, izdali so mu plačilni nalog in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Ob 19.15 so od oškodovanca sprejeli na zapisnik ustno kazensko ovadbo za kaznivi dejanji zloraba osebnih podatkov in ponarejanje listin. Na okrožno državno tožilstvo na Ptuju bodo podali ovadbo.

Ob 20.40 so policisti intervenirali na obvestilo o umazanem vozišču, vendar je bilo vozišče očiščeno že pred njihovim prihodom.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice