Slika je simbolična.
Ormoški policisti so minuli konec tedna obravnavali več pomembnejših dogodkov.

V petek, 11. junija, ob 8.32, so ormoški policisti sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja spletne goljufije. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Malo kasneje, ob 11.26, so bili iz zdravstvenega doma obveščeni, da pri njih išče zdravniško pomoč oseba, ki bi se naj poškodovala na javni površini.

Patrulja je z zbiranjem obvestil ugotovila, da je poškodovani med hojo po javni površini zadel v betonski robnik pločnika in padel, ter pri tem zadobil lahko telesno poškodbo. 

V večernih urah, ob 18.25 so bili obveščeni o požaru v stanovanjskem objektu. Zadevo bodo zaključili z poročilom na državno tožilstvo, saj znakov kaznivega dejanja niso ugotovili.

V soboto zasegli manjše količine prepovedanih drog

V soboto, 12. junija, ob 08.35, so obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Povzročitelj je bil izsleden ter mu izdan plačilni nalog.

Malo kasneje, ob 9.00, so policisti na podlagi odredbe sodišča opravili hišne preiskave na več naslovih v zvezi prepovedanih drog.

Pri tem so zasegli razne manjše količine prepovedanih substanc. Po pridobljenih analizah, bodo zoper kršitelja napisali kazensko ovadbo na državno tožilstvo.

Ob 10.40 so obravnavali kaznivo dejanje goljufije. Po zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Neznanec vlomil v kapelo na Runču

V nedeljo, 13. junija, ob 10. uri, so bili ormoški policisti obveščeni o vlomu v kapelo na Runču. Opravili so ogled kraja in evidentirali kaznivo dejanje velike tatvine. 

Starejše novice