Slika je simbolična
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Ob 10.35 uri so ormoški policisti sprejeli ustno kazensko ovadbo zaradi suma goljufije pri dobavi in plačilu drv za ogrevanje. Po zbranih obvestilih bodo policisti podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 15.30 uri so bili policisti obveščeni, da je na območju naselja Mali Brebrovnik pes ugriznil otroka, Na kraju je bilo ugotovljeno, da je manjši pes otroka ugriznil v zapestje leve roke. Po vseh zbranih obvestilih bo izveden ustrezen ukrep.

Ob 16.10 uri so ormoški policisti intervenirali v naselju blizu Ormoža. Ugotovili, so, da je prišlo do pretepa med bratoma, pri čemer je en brat drugega udaril s krožnikom. Po zbranih obvestilih bo zoper kršitelja izveden ustrezen ukrep. 

Ob 21.00 uri so v Žerovincih kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal 0,47 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Vozniku je bilo začasno mu odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja in izdan plačilni nalog.

Starejše novice