Slika je simbolična.
Ptujski policisti so med preteklim koncem tedna obravnavali več pomembnejših dogodkov.

V petek, 3. novembra, so izven naselja Kidričevo obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, kjer je voznik osebnega avtomobila izsilil prednost vozniku osebnega avtomobila. Povzročitelju so izrekli globo. 

Na Ptuju so obravnavali tatvino, ko je neznanec v trgovini iz prodajnega pulta odtujil denarnico z vsebino. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo. 

V Dražencih so obravnavali prometno nesrečo z majhno škodo in udeležencu napisali obvestilo o odstopu od ogleda kraja nesreče. 

V soboto tudi pretep

V soboto, 4. novembra, so na Ptuju obravnavali kaznivo dejanje tatvine, ko je neznanec odtujil avto prikolico. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo. 

Na Ptuju so obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika trčil v vhodni terminal na parkirni prostor. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

Na Ptuju so obravnavali pretep, pri čemer sta bili dve osebi poškodovani in sta iskali zdravniško pomoč v ptujski bolnici. Zadobili sta lahke telesne poškodbe. V zadevi so evidentirali kaznivo dejanje nasilništva in bodo zoper osumljenca podali kazenso ovadbo na ptujsko državno tožilstvo. 

Na Ptuju so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je gost lokala žalil zaposlenega. Kršitelju so izdali plačilni nalog. 

V Stojncih požar zaradi friteze

V nedeljo, 5. novembra, so obravnavali dogodek, ko je zaradi napake na fritezi prišlo do samovžiga. Sledi poročilo na sodišče. 

Na Ptuju na bencinskem servisu so obravnavali kaznivo dejanje tatvine, ko neznanec ni plačal natočenega goriva. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo. 

Intervenirali so tudi na Ptuju, ko je bila v stanovanju onemogla oseba. Gasilci so odprli stanovanje, reševalci pa so osebo pregledali in ni bila poškodovana. 

Starejše novice