Slika je simbolična.
V preteklem dnevu so imeli ormoški policisti polne roke dela.

V sredo, 29. junija, ob 8.21, so ormoški policisti obravnavali prometno nesrečo na lokalni cesti izven naselja Pušenci. Na kraju so ugotovili, da je voznik tovornega vozila zaradi nepravi smeri vožnje zapeljal v obcestni jarek in se z vozilom prevrnil na levi bok. 

Voznik je bil z reševalnim vozilom odpeljan v ptujsko bolnišnico, kjer so ugotovili, da je zadobil lahko telesno poškodbo. Izdali so mu plačilni nalog. 

V popoldanskih urah, ob 17.40, so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v Ormožu. Patrulja je na kraju ugotovila, da do kršitve ni prišlo, zato bo zadeva zaključena z uradnim zaznamkom. 

Nato pa še ena prometna nesreča 

Do druge prometne nesreče tega dne je prišlo ob 18.23 v Velikem Brebrovniku. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik mopeda zaradi nepravilne smeri vožnje zapeljal izven vozišča, kjer je izgubil oblast nad vozilom in padel.

Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v ptujski bolnišnico, kjer so ugotovili, da je dobil lahke poškodbe. 

Ugotovili pa so tudi, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,73 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Zaradi kršitev pravil cestnega prometa mu bo izdan plačilni nalog. 

V lokalu v Ormožu razgrajal

Zvečer, ob 20.00, so intervenirali v gostinskem lokalu v Ormožu, kjer je gost razgrajal in zmerjal ostale goste in zaposlene. 

Ob prihodu patrulje na kraj se je umiril in po končanem postopku zapustil prostore lokala. Zaradi kršitve zakona o varstvu javnega reda in miru so mu izdali plačilni nalog. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice