Slika je simbolična.
Ptujski policisti so med preteklim dnevom obravnavali več pomembnejših dogodkov.

Ptujski policisti so pretekli konec tedna obravnavali več pomembnejših dogodkov. V petek, 29. septembra, so na Ptuju obravnavali prometno nesrečo prve kategorije.

Udeležena so bila tri vozila, nesrečo pa je povzročil voznik osebnega avtomobila, ki ga je odbilo v vozilo pred njim. Opravili so ogled in povzročitelju izdali plačilni nalog. 

Prav tako so intervenirali v trgovini v trgovskem centru na Ptuju, kjer so pri tatvini očal zalotili in zadržali storilko. 

Na Ptuju so obravnavali namerno poškodovanje osebnega avtomobila, ki ga je neznanec poškodoval z ostrim predmetom. 

V soboto več nesreč 

V soboto, 30. septembra, so na Trstenjakovi ulici obravnavali prometno nesrečo prve kategorije, ki jo je povzročila voznica osebnega avtomobila, ki je zaradi nepravilnega premika trčila v parkiran osebni avtomobil. Opravili so ogled in povzročiteljici izdali plačilni nalog. 

Na Ptuju so obravnavali tatvino denarnice. Neznanec je izkoristil nepozornost oškodovanke in neovirano vstopil v hišo ter iz torbice, ki je bila na vidnem mestu, odtujil denarnico z dokumenti in dvesto evri. Ptujski policisti zbirajo obvestila za izsleditev neznanega storilca. 

Opravili so naknadni ogled prometne nesreče druge kategorije, ki se je zgodila prejšnji dan na Ormoški cesti. Po zbranih obvestilih bodo zoper povzročitelja izvedli ustrezni ukrep. 

Napoteni so bili v Terme Ptuj, kjer sta neznana kršitelja, moški in ženska, v garderobi žalila naznanitelja. Pred prihodom policistov sta kraj zapustila. Sledi zbiranje obvestil in ustrezni ukrep. 

Na bencinskem servisu na avtocesti so obravnavali tatvino goriva, ko je neznani voznik vozila tuje registracije natočil gorivo in s kraja odpeljal, brez da bi plačal. Evidentirali so kaznivo dejanje, po zbranih obvestilih pa sledi kazenska ovadba zoper zaenkrat še neznanega voznika. 

V nedeljo kombajnist povozil živo mejo

V nedeljo so na Ptuju sprejeli prijavo kurjenja v naravi. V tej zvezi bodo zoper kršitelja podali predlog drugemu prekrškovnemu organu po uredbi o odpadkih. 

V Stojncih so obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, ki jo je povzročil neznani voznik neznanega kombajna, ki je zaradi nepravilnega premika povozil ograjo iz žive meje in jo poškodoval.

Ob izsleditvi bodo zoper neznanca uvedli hitri postopek. 

Na Ptuju so obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, ki jo je povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi nepravilnega vključevanja v promet trčil v kolesarja. Vozniku je bil izdan plačilni nalog. 

Na območju Ptuja so obravnavali nezakoniti lov, kjer je zaenkrat neznani storilec streljal na divjad. O kaznivem dejanju še zbirajo obvestila. 

Komentarji (1)

Fonza iz Haloz - hik (ni preverjeno)

Moj sosed Honza se ga je vleja.

Starejše novice