Hči starejšega moškega, ki naj bi se v Supernovi v sporu glede nošenja maske zapletel v fizični in verbalni obračun z varnostnikom, očividce prosi za pomoč.

Starejši moški naj bi se v nakupovalnem središču Supernova v Kranju sporekel z varnostnikom. Zdaj njegova hči očividce prosi za pomoč. 

Njen oče naj bi v poslopje Supernova - Mercator v Kranju vstopil v četrtek, 14. oktobra, ob 17.30.

Imel izpolnjen pogoj PCT, maske pa ne

Moški naj bi izpolnjeval pogoj PCT, ni pa nosil maske. 

Za Ljubljanainfo je njegova hči zapisala: »Varnostnik ga je na vratih začel opozarjati na masko, ati mu je želel pokazati kodo QR, da izpolnjuje PCT pogoj, a ga varnostnik ni poslušal in še naprej opozarjal na masko. Oči je varnostnika spomnil na sodbo sodišča o nošenju mask in nadaljeval pot.«

Na tej točki naj bi po njenih besedah varnostnik njenega očeta prijel in vrgel po tleh. Mimoidoči naj bi ob tem vpili, naj si nadene masko.

Njen oče poklical policijo in dobil kazen

»Oči je vstal (ima okvaro kolka in kolen), prijel voziček in odšel naprej. Varnostnik ga je še enkrat vrgel po tleh,« za Ljubljanainfo še zapiše hči udeleženca v dogodku.

Po tem naj bi moški v šoku zapustil trgovino, poklical policijo, ki naj bi napisala zapisnik, moškemu pa izstavila kazen

Varnostnik naj bi trdil, da se je oče naše sogovornice spotaknil in padel

»Vse, ki ste videli, kaj se je dogajalo, prosim za pomoč, saj bomo verjetno potrebovali priče,« je še zapisala hči.

Na odziv policije in Supernove na incident še čakamo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice