V soboto in nedeljo bo v Kranjski Gori potekalo smučarsko tekmovanje za Zlato lisico. Policija bo že v petek začela z izvajanjem poostrene kontrole, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Program bo zaprt za javnost, dostopa za obiskovalce ne bo. Gre za dogodek zaprtega tipa, kar pomeni, da je gibanje omogočeno samo organizatorju in tekmovalnim ekipam.

Policija bo že v petek in potem preko celotnega konca tedna izvajala poostreno kontrolo nad upravičenostjo gibanja ljudi ter spoštovanje odlokov in prometnih pravil. 

Kontrola na izvozu z avtoceste na Hrušici

Poostren nadzor bo potekal na območju celotne občine in tudi širše, za Kranjsko Goro že od avtocestnega priključka na Hrušici.

Za izvajanje nalog policije bo skrbelo večje število policistov, svojo varnostno-rediteljsko službo pa bo na območju prireditvenega prostora zagotavljal tudi organizator.

Predvidena je zapora ceste oziroma kolesarske poti od bencinskega servisa Petrol v Podkorenu do tekmovališča, ki je med konci tedna zelo obremenjena s pešci.

Rekreativce pozivajo, da se ta konec tedna peš ne odpravljajo po tej kolesarski poti od Kranjske Gore proti Ratečam, ker bo ta del vmes zaprt in prehod ne bo dovoljen, še dodajajo na Policijski upravi Kranj. 

Policija poziva k upoštevanju pravil in odgovornemu ravnanju.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice