FOTO: Jaka Arbutina
Tudi vi danes niste kuhali kosila? Ptuj je prvič gostil Pivo & Burger Fest, na svoj račun so tako prišli ljubitelji te klasične kombinacije.

Slastni burgerji na sto in en način, piva odličnih lokalnih in okoliških kraft pivovarn in celo sladice. Vse to vas je danes čakalo po ptujskem mestnem jedru. 

Danes se na Ptuju predstavljajo domači pivovarji in specialisti za burgerje. Slastna ponudba za ljubitelje klasikov in paša za brbončice za tiste, ki obožujete nove okuse. Od ležakov, do kislih piv, od klasičnih burgerjev, do čisto novih burger trendov - vse to je bilo moč okusiti. 

Kdo nam je kuhal? 

Burgerje so pekli Gostilna in pivnica Stari pisker, Punkt, Kuhinja Krušič, Mangoop burgers 'n' stuff, 7 Burger, Dnevni bar pr'Mrtinet, Super hrust, Food Point, Pri babici Marici, O'mami Burgers, Birdie Foodielab in slaščice iz Atelier Karim

Po pivo pa smo šli k stojnicam Green Gold Brewing, Reset Brewery, Tektonik Kraft Pivovarna, Bevog Brewery, Time Brewery, Frizi Beer, J&B Vinoteka z beer sptizzem in drugimi osvežujočimi napitki ter dodatna stojnica s ponudbo piv različnih slovenskih pivovarjev. 

Več slik iz današnjega Pivo & Burger festa pa si lahko pogledate spodaj.

Komentarji (1)

Lana (ni preverjeno)

Sonce je rumene barve

Starejše novice