Slika je simbolična.
Iščete stanovanje ali hišo? Nekaj nepremičnin na Ptuju in v okolici bo v prihajajočih tednih mogoče kupiti na spletnih dražbah.

Na dražbi stavba nekdanjega gostinskega lokala in trgovine

Na dražbi je naprodaj poslovno-stanovanjski objekt v Grajeni, kjer se je nahajal nekdanji gostinski lokal in trgovina Winston. Površina celotne parcele znaša 976,00 kvadratnih metrov. 

V kletni etaži so prostori namenjeni shranjevanju. V pritličju je poslovni prostor z dvema vhodoma. V prvem in drugem nadstropju sta stanovanjski enoti.

V okolici se nahajajo individualni stanovanjski objekti, osnovna šola, gostinski lokal, frizer ter večje kmetijske in obdelovalne površine. Od Ptuja je oddaljena približno 5 kilometrov, od avtocestnega priključka pa 12 kilometrov. Stavba je bila zgrajena leta 1994.

Stavba je v slabšem stanju, saj so tako poslovni kot stanovanjski prostori uničeni, klet pa poplavljena. Potrebna je tudi menjava strešne kritine, ker ta na določenih delih zamaka.

Zgradba je ocenjena na 82.000 evrov. Izklicna cena znaša 57.500 evrov in se povečuje za najmanj 500 evrov. 

Stanovanjska hiša v Hajdini 

Na dražbi bo mogoče kupiti hišo v naselju Hajdoše, ki obsega pritličje in mansardo. Dostop do hiše je zagotovljen po javni asfaltni cesti. Izveden je priključek na električno omrežje, vodovod, kanalizacijo in telekomunikacije. 

Hiša je bila zgrajena po oceni cenilke pred letom 1970, vendar je bila v zadnjih 20 letih delno nadzidana, dozidana, menjano je bilo ostrešje in izvedena nova kritina. Na dvorišču je še lesena uta, ki služi kot shramba.

Vrednost nepremičnine znaša 71.300 evrov. Izklicna cena je 50.000 evrov in se povečuje za najmanj 500 evrov. 

Stanovanjska vila v Ormožu  

Na dražbi se prodaja masivna stanovanjska hiša, zgrajena leta 1905. Nepremičnina se nahaja v naselju Ormož ob vpadnici iz ptujske smeri.

Leta 2005 je bil objekt delno prenovljen in je priključen na javni vodovod, elektriko, telefonijo, plinovod. 

Vrednost nepremičnine znaša 373 tisoč evrov, izklicna cena je 261.100 evrov in se na dražbi povečuje za 1000 evrov.

Solastniški delež stanovanjske hiše v Krčevini pri Vurbergu 

Predmet prodaje je solastniški delež nepremičnine, ki se nahaja v naselju Krčevina pri Vurbergu. Stoji ob javni asfaltni poti, v hribovitem predelu, z redko pozidavo.

Hiša je klasično zidana, z lesenim ostrešjem. Na dvorišču je še lesena uta, ki služi kot nadstrešek za avto. 

Vrednost solastniškega deleža nepremičnine znaša 13.030 evrov. Izklicna cena je 9.200 evrov in se povečuje za najmanj 200 evrov.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualne predsednice države?

Starejše novice