Letošnji 30. avgust si bodo mnogi dobro zapomnili. Če je takratno hudo neurje prizadelo tudi vašo lastnino, ne pozabite prijaviti škode.

Od včeraj, 9. septembra 2020, do konca tega meseca se bo vršila prijava škode na kmetijskih zemljiščih, objektih in gradbeni infrastrukturi, ki je nastala v neurju 30. avgusta letos.

Obrazce za prijavo škode lahko občani dvignejo v glavni pisarni Mestne občine Ptuj v delovnem času občinske uprave. Do njih je mogoče dostopati tudi na spletnih straneh Mestne občine Ptuj in Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Skrajni rok za prijavo škode je sreda, 30. september 2020. Zaradi lažje organizacije in vnosa podatkov v program AJDA pristojni občane naprošajo, da škodo prijavijo čim prej.

K obrazcu je treba priložiti fotografije

Izpolnjene in podpisane obrazce lahko občani vložijo fizično v glavni pisarni Mestne občine Ptuj na Mestnem trgu 1 ali jih posredujejo po pošti na naslov Mestna občina Ptuj, Mestni trg 1, 2250 Ptuj.

Skenirane obrazce je mogoče posredovati tudi na elektronski naslov [email protected].

K obrazcu naj prijavitelji v prilogi dodajo oziroma pripnejo še fotografijo poškodovanega kmetijskega zemljišča, poškodovanega objekta oziroma poškodovanega gradbenega odseka.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice