Foto: osebni arhiv Patrika Trola
Patrik Trol, sin znane ptujske frizerke Violete Hadjijaj, se je podal na novo pot. Ptuj pa postaja bogatejši za čisto pravi moški salon.

Patrik Trol je Ptujčan, ki deluje pod umetniškim imenom pa3k hair artist. S frizerskimi škarjami se je srečeval že od malih nog. Pove, da je raje kot v vrtec šel k mami v salon, kjer jo je opazoval pri delu. 

»Frizerka, ki sem jo spremljal čez vso svoje otroštvo, je moja mama Violeta, in prepričan sem, da mi je ravno ona dala vso to željo za opravljanje tega poklica že v otroštvu,« je povedal za Ptujinfo

Ko je po osnovni šoli prišlo do trenutka odločitve o prihodnosti, je bil neomajen. Mama mu je podarila ljubezen do las in tako se je temu poklicu posvetil brez vsakršnega dvoma. 

Izpolnitev svojih sanj in Ptuju prinesti nekaj novega

Patrik Trol pa se je nedavno podal na novo pot. Od striženja večinoma žensk in deklet, ki jim je sicer izjemno hvaležen, se je odločil, da se poda na pot uresničevanja svojih sanj. 

»A prišel sem do trenutka, ko sem želel narediti korak naprej. Korak, ki bo izpolnjeval del mojih sanj in Ptuju prinesel nekaj česar v tem okolju še ni obstajalo,« pove. 

Pove, da se tako popolnoma posveča moškim frizuram in bradam. Sicer prizna, da je oseba, ki nikoli ne izgovori besede nikoli in tako dopušča možnost, da bo še kdaj delal kreacije na ženskah, a zaenkrat ostaja pri svojem novem poslanstvu. 

Odločitev je padla, ker kot podjetnik išče vedno nove izzive, s katerimi lahko vpliva na svoje okolje. 

V ponudbo tako trenutno spada striženje in stiliranje moških las, urejanje in oblikovanje brade, britje brade na prav poseben način ter tudi otroške in fantovske frizure. A doda, da se bo ponudba v salonu nenehno nadgrajevala. 

Oprema salona luksuzna, taka tudi obravnava

Salon, ki se nahaja v QCentru na Ptuju, na Puhovi ulici 21, je opremljen luksuzno. Stoli, na katere sedejo stranke, dajo občutek elegance in moči. Oblečeni so v črno usnje, salon pa krasijo zlati detajli. 

Foto: osebni arhiv Patrika Trola

»Luksuzni pridih je nekaj, kar da poseben čar samemu salonu, pa vseeno je vse opremljeno na način, da je salon všečen vsakim očem,« je ponosen Trol. 

Ptujski frizer pa je svoje znanje in sposobnosti že dokazoval na prvenstvu v Dubaju in Azerbaidžanu, a pove, da se njegova pot tu ne zaključuje.

Nadalje bi se rad dokazal še v moških frizurah in tako se veseli novih izzivov in tekmovanj na svetovni ravni.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Mičan (nepreverjen)

Pubec je še mlad, zelen in kisel. Zato ne ve, da je izključno moški frizer na Ptuju bil in še je. Dolga leta.
Frizerski salon Marta namreč

gost25 (nepreverjen)

Trolek je moj prijatelj in sicer oba sva buzija in se pedrava.

Starejše novice