Slika je simbolična (foto: Miloš Vujinović).
Bodo tudi na Ptuju vozili dostavljavci hrane v značilni modri opravi? Vse kaže, da bo tudi Ptuj dobil priljubljenega ponudnika dostave.

McDonald's je na Facebooku razkril novico, ki bo zagotovo razveselila številne Ptujčane. »Lakota ne izbira. Ko udari, udari hitro. Ptujčani, še dobro, da je v mesto prišel Wolt,« so zapisali. 

McDonald's je s tem napovedal, da bo na ptujskih ulicah odslej mogoče videti dostavljavce Wolta z velikimi modrimi nahrbtniki, ki poskrbijo, da lačni dobijo hrano kar do doma. 

Finski mogotec Wolt uradnega sporočila o prihodu na Ptuj še ni podal. A nov razdelek z restavracijami na Ptuju je že aktiven na njihovi spletni strani, kjer lahko le z nekaj kliki naročimo topel obrok.

Iz seznama lahko izberemo, da dostavo trenutno nudi sedem restavracij, in sicer McDonald's Ptuj, restavracija Verdi Ptuj, picerija Njami, Pomaranča Ptuj, Gastro Ptuj, Na žlico Ptuj in Gostilna Muršič.

Odslej tudi v Domžalah

Wolt je mobilna in spletna aplikacija, ki omogoča dostavo hrane na dom. V prvem slovenskem mestu, v Ljubljani, je začel obratovati konec leta 2019.

Njegova posebnost pa je ta, da zraven restavracijske hrane omogoča tudi dostavo pekovskih izdelkov in slaščic.  

V Sloveniji trenutno omogoča dostavo iz več kot 700 restavracij in trgovin v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Celju, Kopru, Novem mestu in odslej tudi v Domžalah. 

»Modri heroji bodo od sedaj dostavljali tvoje najljubše poslastice tudi po Domžalah,« so včeraj sporočili na družbenem omrežju Instagram. 

Kot kaže, se bo družbi mest z 'modrimi heroji' pridružil tudi Ptuj. 

Za podrobnejše informacije smo se obrnili na Wolt Slovenija, a na njihova pojasnila še čakamo. 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Sergej (nepreverjen)

No še kakšna prometna zraven
Vemo kako vozijo kurirji na kolesih
Saj imajo določen čas, pol pa kar smaganje med avtomobili!!!!

Starejše novice