Iz Doma upokojencev Ptuj so sporočili, da se je na delo sicer vrnilo še več zaposlenih, v rdečih conah pa je nekoliko več stanovalcev.

Stanje okužb s koronavirusom se je v Domu upokojencev Ptuj spet nekoliko povišalo. 4. januarja smo poročali o 17 stanovalcih, ki so bivali v rdeči coni ptujskega doma upokojencev. V petek, 8. januarja je bilo v rdečo cono ptujskega doma nastanjenih 21 stanovalcev

Trenutno je v bolnišnici sedem stanovalcev Doma upokojencev Ptuj. 

Stanje okužb med zaposlenimi se je bistveno izboljšalo. Še 4. januarja smo poročali o 17 zaposlenih, ki so bili zaradi okužbe odsotni od dela. Podatki iz 8. januarja pa kažejo, da je bilo v petek odsotnih le še deset zaposlenih

V zadnjih rezultatih testiranj, ki so jih prejeli od 6. januarja do 8. januarja, so zabeležili eno okužbo pri stanovalki v kidričevski enoti in dve v enoti Koper. 

V petek, 8. januarja, so ponovno odvzeli brise stanovalcem in zaposlenim v enoti Kidričevo in Muretinci, odvzeli so 49 brisov. V enoti Koper so na isti dan izvedli 16 hitrih testov pri zaposlenih, vsi pa so bili negativni. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice