Foto: Promocijsko gradivo
Na Ptuj to poletje v velikem slogu prihaja priljubljeni kulinarični festival Pivo & Burger Fest. Preverite, kdaj bomo lahko tudi pri nas uživali v dobrem pivu in še boljših burgerjih.

Pivo & Burger Fest pa letos ne bo razvajal le v Ljubljani. 11. junija bo kombinacija dobrega piva in burgerjev razveseljevala na Ptuju, 18. junija v Novi Gorici in 24. septembra v Novem mestu, nazadnje pa se bo pred koncem poletja, 3. in 4. septembra, še enkrat ustavila v Ljubljani

Že petnajsta izvedba festivala Pivo & Burger bo v Ljubljani na Pogačarjevem trgu organizirala več kot 40 stojnic, na katerih bodo pivoljubi in burgersnedi odkrivali največje hite pivovarske kraft scene in preizkušali slastne kombinacije, ki jih bodo s pisanimi bombetkami ustvarjali ponudniki burgerjev iz vse Slovenije. 

Vsa embalaža bo biorazgradljiva

»Uspeh Pivo & Burger Festa, ki ga organiziramo že od leta 2014, je dokaz, da ključ ni vedno v iskanju nečesa novega, bolj priljubljenega. Dobro pivo, ki ga imamo pri nas res veliko, in dobri burgerji, ki jih ponudniki po vsej Sloveniji ves čas nadgrajujejo, so pač klasika, ki bo vedno del jedilnikov urbanih gurmanov,« je povedal Lior Kochavy, idejni vodja kulinaričnega projekta.

Osvežena ponudba bo sestavljena iz pretežno domačih pivovarjev in izvedencev za burger, ki bodo poskrbeli za okusne in osvežujoče postanke, pospremljene z nasveti, novičkami, anekdotami in heci.

Vse jedi in pijače bodo znova stregli le v povratni in biorazgradljivi embalaži, saj organizacijska ekipa, sicer podpisana tudi pod uspešno kulinarično tržnico Odprta kuhna, vztraja pri načelu, da se moramo tudi ob sproščenih druženjih zavedati pomena skrbi za okolje in lepšo prihodnost.

Na prvem letošnjem Pivo & Burger Festu sredi prestolnice bo veselo v soboto med 11. in 23. uro ter v nedeljo med 11. in 21. uro.

Starejše novice