Ema Koselj (foto: Instagram emazingcreationsbyema)
Na tak način in pod takšnimi pogoji ne morejo več poslovati.

Poslavlja se butična trgovina s slaščicami Emazing Cake Shop, katere obraz je Ema Koselj. Kot poroča N1, bo trgovinica na Trubarjevi v Ljubljani, ki je svoja vrata odprla maja lani, odprta le še do konca tega meseca.
 

Kot je Koselj včeraj sporočila na Istagramu, njen poslovni model v teh časih ni več dobičkonosen.

»Časi za podjetništvo so tragični,« je zapisala.

O tem se je razgovorila tudi med današnjim oddajanjem v živo. Tako je med drugim dejala, da bi bila pripravljena prodati celoten »biznis«, a za to ni našla pravih ljudi.

Zaposlenih ne potrebujejo več

Naročil za torte ne sprejemajo več, saj ne ve, ali bi jih lahko izpolnili. Zadnje potrjeno naročilo imajo sicer sredi septembra.

Prodajalna je bila ena glavnih dejavnosti njihovega podjetja, je nadaljevala. 230 kvadratnih metrov zato ne bodo več potrebovali, brez njih pa ni mogoče delati tort po naročilu. Tega se morda še loti, če najdejo drug prostor …

Brez prodajalne zaposlenih ne potrebujejo. Tako bo ostala le še ona, če bo sreča, kot je dejala. Lahko se zgodi, da tudi podjetja ne bo več.

Prepričana je, da so dobro poslovali, a so stroški postali nevzdržni. Ti so se jim, tako Koselj, v zadnjem letu povišali za 350 odstotkov.

Komentarji (1)

TELEBAN (ni preverjeno)

Država pridne z davki hoče zaklati. Ne vem, če je ta politika ravno modra....

Starejše novice