Slika je simbolična.
Nekoč biser Ormoža, sedaj naprodaj, bivši hotel v mestecu Ormož išče novega lastnika.

Nekoč znameniti hotel v centru Ormoža, kjer je bilo pred več desetletji središče mnogih prireditev in zabav z živo glasbo, je zopet naprodaj. 

Ste si od zmeraj želeli imeti v lasti svoj hotel? 

Na spletni strani Nepremičnine.net so pred kratkim objavili nepremičninski oglas za zgodovinski kompleks v osrčju slikovitega mesta, v katerem iščejo nove kandidate, ki bi prevzeli vajeti samevajočega hotela:

»Leži v naročju mogočnih vinorodnih teras, kjer se melodija klopotcev prepleta z dih jemajočo naravo. Ta čarobni kraj, kjer so se prepletali stari običaji, izvrstna kulinarika in živahna kultura, lahko postane vaš

750 tisočakov in hotel je vaš

Hotel je bil zgrajen v dveh fazah, stavba s štirimi etažami pa je leta 2008 bila deležna obnove. V sklopu posodobitev je bila prenovljena kuhinja, plinska instalacija, elektrika, vodovod, odtoki, talne in stenske obloge.

Počitniški objekt, katerega površina zajema 1536,7 kvadratnega metra se razprostira na parceli velikosti 3076 kvadratnih metrov. 

Stavba iz leta 1980 že dolgo let ni bila v uporabi, kljub temu, kot zapisujejo ABC nepremičnine, je temeljitost zasnove ohranjena, kar odpira obsežne možnosti za nadaljnjo prenovo. 

Tako se ponuja izjemna priložnost za razvoj in postavitev novega hotelskega centra z 72 ležišči. 

Hotel, ki je zaprl svoja vrata že pred več kot pred desetletjem, je naprodaj za 750.000 evrov. 

V bližini prodaja še enega hotela 

Poleg znamenitega hotela v središču Ormoža smo na spletni strani Nepremičnine.net opazili še en hotel v Ormožu, ki je naprodaj. Na Vrazovi 7 se prodaja prizidek hotela zgrajenega leta 1970, poslovni prostor površine 719.90 kvadratnih metrov je na voljo že za 239.200 evrov

Vendar kot je navedeno v oglasu, ne gre za ponudbo za sklenitev pogodbe, temveč zgolj za vabilo k izkazu interesa za nakup nepremičnine pod objavljenimi pogoji.

V primeru izkazanega zadostnega interesa za nakup nepremičnine lahko prodajalec izvede postopek javne prodaje nepremičnine v skladu z zakonom.

Tudi navedena izhodišča cena ne vključuje davek na dodano vrednost ali davek na promet nepremičnin.

Starejše novice