Slika je simbolična.
Večerja na mostu je ponovno pričarala izjemno kulinarično doživetje.

Večerja na mostu je bila tudi tokrat razprodana. Pričarala je edinstveno kulinarično doživetje. Izjemna večerja je potekala 11. avgusta, poskrbela pa je za romantični večer ob vrhunski kulinariki in vinski spremljavi s pogledom na ptujsko veduto. 

Izjemna, odlično uigrana ekipa Gostilne Ribič pod taktirko chefa Vlada Pignarja je 11. avgusta na ptujskem pešmostu pričarala čarobno kulinarično vzdušje Večerje na mostu.

V sodelovanju z Zavodom za turizem Ptuj je poskrbela za razprodan dogodek, na katerem je ob vrhunski kulinariki iz sestavin lokalnih pridelovalcev ter ob izvrstni vinski spremljavi uživalo nekaj več kot šestdeset gostov.

Začenjajo se Dnevi vina in poezije

S kulinaričnimi dogodki pa bo postregel tudi festival Dnevi vina in poezije. Letos ta traja med 24. in 26. avgustom, postregel pa bo z dvema kulinaričnima izkušnjama. 

Udeležite se lahko večerje na Ptujskem gradu: Poezija na pladnju. Harmonija odlične kulinarike, vina, poezije in glasbe. Poezija na pladnju nudi gostom v prečudovitem ambientu Ptujskega gradu izjemno izkušnjo večerje za dolgo mizo, ki povezuje mojstrstvo Alenke Grabar iz Gostilne Grabar z vinsko in glasbeno spremljavo.

Večerja na gradu bo potekala 24. avgusta, ob 16.30. 

Obožujete koktajle? Organizirajo tudi Soarejo z vinskim koktajlom. Ta bo 26. avgusta, ob 18.30, v Stari steklarski. 

Eleganten dogodek, ki združuje umetnost miksologije s prefinjenostjo vina in je namenjen tako ljubiteljem vina kot navdušencem nad koktajli.

Vstopnice za dogodka si lahko zagotovite v Turistično-informacijskem centru Ptuj. 

Starejše novice