Se bi še želeli cepiti? To lahko na Ptuju še zmeraj opravite, a ne več v Koruzjeku.

Nedavno so iz Zdravstvenega doma Ptuj sporočili, da bo množično cepljenje potekalo na novi lokaciji. Do tistega trenutka je cepljenje na Ptuju namreč potekalo v Kulturni dvorani Breg, v starem Koruzjeku

A mnogi o novi lokaciji cepljenje še niso obveščeni. Pri tem opozarjamo, da cepljenje več ne bo potekalo v nekdanjem Koruzjeku, direktorica ptujskega zdravstvenega doma, Metka Petek Uhan pa je potrdila, da bo cepljenje zgolj še na vhodu sedem, v zdravstvenem domu. 

Odslej se lahko tako proti gripi in koronavirusu cepite le še v Zdravstvenem domu Ptuj, zobozdravstveni vhod številka sedem. 

Cepljenje dva dni na teden

Cepljenje proti koronavirusu in gripi pa na Ptuju poteka le še dva dni na teden. Cepite se lahko vsak torek, med 14.30 in 21.00 in četrtek, med 7.30 in 14.30. 

Metka Petek Uhan je za Ptujinfo pojasnila, da so se odločili za zmanjšanje obsega terminov cepljenje zaradi manjšega zanimanja.

Na cepljenje lahko še zmeraj pridete nenaročeni, je brezplačno, s seboj pa potrebujete le zdravstveno kartico in osebni dokument. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice