Foto: Klub ptujskih študentov
V mesecu aprilu so tudi ptujski študenti »Častili pol litra!«.

Zdaj že tradicionalna spomladanska akcija študentov »Častim pol litra!« se je letos izvajala v soorganizaciji Študentske organizacije Slovenije, Študentske organizacije Univerze v Ljubljani, Študentske organizacije Univerze v Mariboru, Študentske organizacije Univerze na Primorskem in Zveze ŠKIS, pod okriljem slednje so v projekt vključeni tudi lokalni študentski klubi.

Sodelovali tudi ptujski študenti

Sodelovalo je več študentskih klubov po Sloveniji. Ti so svoje člane še posebno spodbujali h krvodajalstvu. Kot je že tradicionalno je tudi ptujski študentski klub spodbujal svoje člane in tako so konec aprila darovali tudi oni. 

Sodelovali so še Študentski klub Sevnica, Klub študentov Ilirska Bistrica, Klub tolminskih študentov, Klub študentov Dravinjske doline, Klub študentov občin Postojna in Pivka, Klub radovljiških študentov, Klub posavskih študentov, Študentski klub GROŠ, Društvo novomeških študentov, Klub jeseniških študentov, Klub B - Klub trboveljskih študentov, Laški akademski klub, Klub študentov Selške doline, Klub ajdovskih študentov in dijakov, Ribniški študentski klub, Študentski klub Slovenskih goric, Študentski klub Žalec, Klub goriških študentov in Študentski klub Kamnik. 

Ker je darovanje krvi ena najlepših oblik medčloveške pomoči in tudi neprecenljiva življenjska izkušnja pa so sodelujoči klubi dobili tudi praktična darilca sponzorjev DM in Sensilab, so že zapisali predstavniki Zveze ŠKIS. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice