Vir: posnetek zaslona POP TV
»Ponosni brat, ki izkorišča svojo 'prepoznavnost', da pomaga sestri …« je zapisal Tim Kores Kori. Mariborčan bo v nedeljo zvečer navijal za svojo sestro in svoje dekle, ki nastopata v polfinalu šova Slovenija ima talent.

V prvi polfinalni oddaji priljubljenega šova Slovenija ima talent bosta to nedeljo zvečer nastopili tudi glasbenici Zala Kores in Julija Bratec Veleski, ki nastopata pod imenom De Liri. 

Mariborčanki, stari 23 in 24 let, sta se širni Sloveniji predstavili v zadnji avdicijski oddaji. Očarali sta z vokalom in nastopom na harfi. S priredbo skladbe Nine Pušlar 'Za naju' sta si prisvojili stoječe ovacije in uvrstitev v naslednji krog.

Zanju pa bo še posebej držal pesti priljubljeni voditelj in glasbenik Tim Kores - Kori. Mariborčan je namreč Zalin brat in Julijin fant.

Kori je na svojih družbenih omrežjih že delil poziv za glasovanje in ob tem zapisal: »Ponosni brat, ki izkorišča svojo 'prepoznavnost', da pomaga sestri … Priznam in ne mi zamerit. To bi naredil vsak brat.«

Kori je sicer za 24ur.com povedal, da Zalo in Julijo 100-odstotno podpira in želi, da uspeta v tem, kar počneta. A noče, da bi imelo njegovo ime kakršen koli vpliv na njuno kariero, saj, kot pravi, se mora vsak sam dokazati, »pa če je njihov foter predsednik Amerike«.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice