Foto: Nepremicnine.net
Perutnina Ptuj prodaja gostinski lokal v centru mesta.

Perutnina Ptuj se je - kot izgleda - odločila prodati gostinski lokal v samem mestnem jedru. Gre za lokal na Novem trgu, ki je sicer več let uspešno deloval, leta 2019 pa so se odločili lokal zapreti. 

Znani so bili predvsem po strežbi malic, pogostili so tudi zaključene družbe, gostje pa so radi posedali tudi na veliki terasi. 

Lokal v centru Ptuja naprodaj

V začetku letošnjega leta je Perutnini Ptuj uspelo prodati vinsko klet, takrat pa so za Ptujinfo razkrili, da bodo še naprej sledili svoji usmeritvi na jedrno dejavnost in tako nadaljevali s prodajo naložb, ki niso neposredno povezane s proizvodnjo piščančjega mesa in izdelkov. 

Tako se je na nepremičninskem portalu znašla tudi znana ptujska gostilna, ki se drži še delujoče trgovine Perutnine Ptuj. 

V oglasu so zapisali, da je restavracija popolnoma opremljena in v odličnem stanju. Leto izgradnje je 1969, leta 1998 pa je bil zgrajen prizidek, obnovljena so bila okna in vse inštalacije. 

Glavnina prostorov se nahaja v pritličju, dostop pa je urejen iz javnih površin. Stavbno pohištvo je leseno, talne površine so večinoma pokrite s keramiko, velika kuhinja je v celoti opremljena. 

Na voljo je tudi dvigalo, skladiščni prostori za hrano so v pritličju, tam pa je na voljo tudi manjša hladilnica. 

Pa cena? 

V oglasu je zapisano tudi, da je oprema restavracijskega in kavarniškega dela, kuhinje lepa in funkcionalna. Všteta je v ceno. 

Za prostor v izmeri 459,7 kvadratnih metrov bi Perutnina Ptuj želela iztržiti 430 tisoč evrov

Starejše novice