Slika je simbolična.
Danes, ob 16. uri, se bodo poslovili od umorjene 33-letne S.A..

Danes, ob 16. uri, bo na pokopališču v Vidmu pri Ptuju pogreb tragično umorjene S. A. 

Na spletni strani osmrtnice.si so zapisali, da bo žara položena v vežico ob 12. uri, ob 13. uri pa bo molitev za pokojno.

Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo za pomoč štirim otrokom, ki so ostali brez mame.

Zbiranje pomoči za otroke

Po tragični novici, da so štirje otroci ostali brez mame, so na različnih naslovih začeli z zbiranjem sredstev. Denarno pomoč zbira Rdeči križ, prav tako pa denar zbira tudi Frizerski studio Ella.

Pogrešano žensko iz okolice Ptuja so našli mrtvo, gre za umor

Spomnimo. Policijska uprava Maribor je 6. aprila 2024 preklicala iskanje pogrešane 33-letnice iz okolice Ptuja, ki so jo svojci prijavili kot pogrešano 23. marca in povedala, da gre za umor.

5. aprila, okrog 18.20, so bili policisti obveščeni o tem, da je sprehajalka v bližini Kidričevega naletela na mrtvo osebo.

V nadaljevanju je bilo ugotovljeno, da gre za 33-letno žensko iz okolice Ptuja, ki je umrla nasilne smrti. V okviru preiskave kaznivega dejanja umora je bila še isti večer odvzeta prostost 37-letnemu moškemu iz okolice Ptuja, naslednji dan pa še 33-letni ženski iz okolice Lenarta.

Osumljenca sta bila sodelavca, ki sta se zbližala in načrtovala umor

Osumljenca, ki so ju priprli, sta bila sodelavca, ki sta se zbližala. Oba sta bila nezadovoljna s svojimi partnerskimi zvezami, zato sta skupaj načrtovala umor 33-letne partnerke osumljenca.

Dogovorila sta se, da bo osumljenec svojo ženo 22. marca pripeljal na predhodno dogovorjen kraj v bližini Kidričevega, kar je moški tudi storil, sporočajo iz policije.

Na tem mestu je tedaj že čakala osumljenka, ki je ženo osumljenca z ostrim predmetom večkrat zabodla. Takoj za tem je truplo odvlekla do mesta, kjer ga je zakopala.

Oba osumljenca sta se skupaj odpeljala iz kraja dejanja. Mož umorjene je naslednji dan prijavil njeno pogrešanje.

V preiskavi so ugotovili, da je poslovilno pismo, ki jim ga je izročil osumljenec, napisala 33-letna osumljenka iz okolice Lenarta in ga izročila osumljencu.

Opravili so hišno preiskavo in našli nož

Pri obeh osumljencih so opravili hišno preiskavo. Med hišno preiskavo so pri osumljenki našli ostri predmet, za katerega upravičeno sumijo, da je bil uporabljen pri izvršitvi kaznivega dejanja. Gre za nož.

Zaključili so, da sta osumljena sostorila kaznivo dejanje umora, saj sta načrtovala in izvedla umor na zahrbten način.

S kazensko ovadbo sta  bila privedena k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča na Ptuju. Za navedeno dejanje je predpisana kazen zapora najmanj 15 let.

PREBERITE ŠE:

Starejše novice