Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Pek

Ptujske pekarne in slaščičarne iščejo na Ptuju peka.

Delovne naloge vključujejo pripravo surovin in testa, tehtanje in kontrolo tež izdelkov, obdelavo in oblikovanje testa, pečenje izdelkov, pakiranje izdelkov, čiščenje strojev, opreme in delovnega prostora ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja živilske tehnologije ter šestmesečne delovne izkušnje.

Administrativno-tehnični delavec

Zadruga sončnih elektrarn Slovenije išče na Ptuju delavca za delo v komercialno-marketinškem sektorju.

Zaželeno je osnovno tehnično znanje s področja sončnih elektrarn in poznavanje tehničnih programov za izrise. Potrebna je višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba s področja elektrotehnike in energetike, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Kuharica

Osnovna šola Podlehnik išče kuharico za pripravo obrokov.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Varnostnik

Družba za varovanje premoženje Vargas išče na Ptuju varnostnika.

Delovne naloge vključujejo organiziranje in nadziranje varnostnikov in intervencijskih skupin, izvajanje fizično-tehničnega varovanja premoženja, objektov in oseb, kontroliranje vozil, izvajanje redarstva na prireditvah, interveniranje v primeru alarma iz objektov ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Veterinarski tehnik

Veterinarski center Pika išče v Mariboru veterinarskega tehnika za delo v recepciji veterinarskega centra.

Za prijavo je potrebna srednja splošna oziroma strokovna izobrazba s področja veterinarstva ter šestmesečne delovne izkušnje.

Prodajalec v kolesarski trgovini

Kolesarska trgovina Kolesarski potepuh išče v Mariboru prodajalca v njihovi trgovini.

Delovne naloge vključujejo svetovanje kupcem pri nakupu koles, e-koles in dodatne opreme, izdajanje računov in ponudb, prevzem in označevanje prodajnega blaga, pripravo blaga za prodajo in poštno pošiljanje ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba ter dvoletne delovne izkušnje.

Glavni tajnik univerze

Univerza v Mariboru išče glavnega tajnika univerze.

Glavni tajnik načrtuje delo na upravno-administrativnem in strokovno-tehničnem področju univerzitetne uprave, organizira in aktivira delovne procese, nadzoruje izvajanje delovnih procesov, koordinira izdelavo pravnih aktov in pravilnikov, spremlja izpolnjevanje obveznosti, zastopa interese univerze in podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna ter petletne delovne izkušnje.

Dispečer v reševalni postaji

Univerzitetni klinični center Ljubljana išče v Mariboru diplomirano medicinsko sestro za delo dispečerja v reševalni postaji.

Delovne naloge vključujejo sprejem klica z uporabo slovenskega indeksa za nujno medicinsko pomoč, dajanje telefonskih nasvetov in navodil za nudenje prve pomoči preko telefona, sodelovanje pri koordinaciji zdravstvenega sistema ob posebnih dogodkih ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna izobrazba s področja zdravstvene nege. Delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Marketing manager in prodajni referent

Podjetje Oikos Housing iz Hoč širi svojo ekipo in k sodelovanju vabi marketing managerja in prodajnega referenta.

Delovne naloge marketing managerja vključujejo načrtovanje in izvedbo marketinške strategije, skrb za digitalni marketing in proračun, ustvarjanje promocijskih sporočil in pospeševanje prodaje, usklajevanje trženjskih strategij na več kanalih, upravljanje proračunov za medijske in tržne kampanje ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, višješolska oziroma visokošolska izobrazba prve stopnje ter vsaj dvoletne delovne izkušnje.

Delovne naloge prodajnega referenta pa vključujejo spremljanje povpraševanja potencialnih kupcev, obdelavo podatkov, sodelovanje pri pripravi ter pošiljanju ponudb, komuniciranje s kupci in podobno. Za prijavo je pogoj znanje nemškega jezika.

Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected], s pripisom, kako lahko kandidat doprinese podjetju s svojim znanjem, zanimanjem in izkušnjami, pri čemer prijave sprejemajo do 6. marca 2023.

 

Delovna mesta v Pomurju

Avtokaroserist

Podjetje Medicop išče v Murski Soboti avtokaroserista.

Delovne naloge vključujejo samostojno in strokovno opravljanje avtokaroserijskih del, poznavanje avtoličarskih ter avtokleparskih materialov, prevzemanje in pregledovanje delovnih nalogov in tehnične dokumentacije ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Voznik strojnik

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji išče v Murski Soboti voznika strojnika v okviru področja vzdrževanja v avtocestni bazi Murska Sobota.

Delovne naloge vključujejo opravljanje vzdrževalnih del z vozili, stroji in napravami ter ustreznimi priključki, postavljanje, vzdrževanje in odstranjevanje cestnih zapor, preventivno vzdrževanje vozil in opreme, pregledovanje stanja vozišč in pripadajočih objektih ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, vozniški izpit B, C in E kategorije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Kuhar

Osnovna šola Tišina išče kuharja za delo v šolski kuhinji. 

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter dvoletne delovne izkušnje.

Komunalni delavec

Javno komunalno podjetje Čista narava išče v Murski Soboti komunalnega delavca za urejanje javnih površin, košnjo ter vzdrževanje cestnega omrežja.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Svetovalec

Ministrstvo za okolje in prostor išče v območni enoti Inšpektorata Republike Slovenije za okolje in prostor v Murski Soboti svetovalca.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna, sedemmesečne delovne izkušnje ter strokovni izpit iz upravnega postopka.

Starejše novice