Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Frizer

Frizerska dejavnost Dejan Horvat išče na Ptuju frizerja.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja frizerstva ter enoletne delovne izkušnje.

Pek

Ptujske pekarne in slaščičarne iščejo na Ptuju peka.

Delovne naloge vključujejo pripravo surovin in testa, tehtanje in kontrolo tež izdelkov, obdelavo in oblikovanje testa, pečenje izdelkov, pakiranje izdelkov, čiščenje strojev ter podobno. 

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Višji pravosodni svetovalec

Okrožno sodišče na Ptuju išče višjega pravosodnega svetovalca.

Delovne naloge vključujejo proučevanje zadev, ki mu jih dodeli pravosodni funkcionar, pripravo strokovne podlage za sprejem odločitve, pripravo odločitve, pripravo obrazložitve odločitve, zastopanje strank po pooblastilu funkcionarja pred sodišči in drugimi organi, spremljanje in proučevanje prakse tujih sodišč ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje s področja prava, dvoletne delovne izkušnje ter opravljen pravniški državni izpit.

Delavec v rastlinjakih

Druzovič proizvodnja in trgovina išče delavca v rastlinjakih na Ptuju.

Delovne naloge vključujejo natovarjanje, raztovarjanje in premikanje sadik, pomoč pri sajenju in presajanju, čiščenje, pomoč pri razmnoževanju sadik, skrb za sadike, opravljanje manjših popravil na opremi ter podobno.

Za prijavo ni potrebna posebna izobrazba, potrebne niso niti delovne izkušnje.

Sobar

Terme Maribor iščejo sobarja.

Delovne naloge vključujejo čiščenje in razkuževanje kopalnic v hotelskih sobah, menjavo posteljnine in brisač ter pospravljanje sob, sesanje in brisanje prahu v hotelskih sobah, hodnikih in dvigalih, prezračevanje sob ter podobno.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba ter dvomesečne delovne izkušnje.

Pravnik

Alma Mater Europaea išče v Mariboru strokovnega sodelavca v pravni pisarni.

Delovne naloge vključujejo pravno strokovno pomoč različnim službam in oddelkom, pripravo in svetovanje pri pripravi splošnih in konkretnih pravnih aktov, poročil in mnenj, spremljanje zakonodaje s področja delovanja ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja prava, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Voznik taksija

A&A Fleet v Mariboru išče voznika taksija za opravljanje voženj na območju Maribora.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Zobozdravstveni asistent

Oralna kirurgija ORK išče v Mariboru zobozdravstvenega asistenta za asistiranje v zobozdravstvu ter za delo na recepciji.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja zdravstva, ter enoletne delovne izkušnje.

Kuhar

Restavracija in kavarna Fudo na Glavnem trgu v Mariboru išče samostojnega 'sous chefa' oziroma kuharja.

Prošnje za delo sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected] ali osebno v lokalu na naslovu Poštna ulica 1.

Delovna mesta v Pomurju

Delavec na kmetiji

Štefan Vohar iz Beltincev išče delavca na kmetiji. Delovne naloge vključujejo vožnjo in opravila s traktorjem in druga kmetijska dela.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, zaželen je izpit za traktor, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Gasilec serviser

Prostovoljno gasilsko društvo Murska Sobota išče v Murski Soboti gasilca serviserja.

Delovne naloge vključujejo sodelovanje pri gasilskih in drugih intervencijah, servisiranje gasilnih aparatov na terenu in delavnici ter ostala dela pri servisnih dejavnostih.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba, zaželena je opravljena gasilska šola za poklicnega gasilca, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Učitelj zgodovine in geografije

Osnovna šola I Murska Sobota išče predmetnega učitelja zgodovine in geografije.

Delovne naloge vključujejo izvajanje pouka in drugih oblik organiziranega dela z učenci, vsebinsko in metodično pripravo na pouk, pripravo didaktičnih pripomočkov, pomoč učencem s posebnimi potrebami, vzgajanje učencev za obče družbene vrednote, naloge razrednika, vodenje pedagoške dokumentacije in podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževanja učiteljev s predmetno specializacijo, opravljen strokovni izpit, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Zobozdravnik brez specializacije

Zdravstveni dom Murska Sobota išče zobozdravnika brez specializacije z licenco.

Delovne naloge vključujejo raziskovanje nepravilnosti bolezni človeškega organizma ter preventivnih in kurativnih metod, opravljanje medicinskih pregledov in postavljanje diagnoz, predpisovanje in izvajanje zdravljenja za ugotovljene bolezni, nepravilnosti in poškodbe, izvajanje kirurškega, medicinskega in ostalih oblik zdravljenja zobnih in ustnih bolezni ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja zobozdravstva, opravljen strokovni izpit, veljavna licenca ter enoletne delovne izkušnje.

Lesarski tehnik

Zaključna gradbena dela Darko Serec išče lesarskega tehnika za postavitev ostrešij ter razna pomožna dela.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Starejše novice