Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Delovna mesta v Podravju

Psiholog

V poveljstvu 72. Brigade Slovenske vojske s sedežem v Mariboru je na voljo delovno mesto višjega vojaškega uslužbenca za psihološko dejavnost. Delovno mesto se začne v 30. plačilnem razredu in bruto plačo 1.373,40 evrov.

Podsekretar

Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo v Mariboru išče uradnika za nedoločen čas v Službi za javna naročila - železniška infrastruktura.

Svetovalec

V mariborski probacijski enoti Uprave Republike Slovenije za probacijo sta na voljo delovni mesti za svetovalca in pripravnika - svetovalca. 

Zdravstveni administrator/Prehranski svetovalec

Ptujska bolnišnica med svoje vrste vabi osebo za izvajanje administrativnih del in nalog in strokovnjaka na področju prehrane, ki bo med drugim ocenjeval prehranske navade in prehransko stanje bolnikov.

Več delovnih mest

Podjetje s 27-letno tradicijo prodaje aluminijastih izdelkov iz Slovenske Bistrice ima razpisanih več različnih delovnih mest. Iščejo posluževalce strojev in naprav, vzdrževalce in tehnologa. 

Delovna mesta v Pomurju

Strokovni sodelavec

Občina Moravske Toplice nudi zaposlitev na delovnem mestu strokovnega sodelavca za upravne zadeve. Potrebna je najmanj visoka strokovna izobrazba ekonomske ali upravne smeri in vsaj osem mesecev delovnih izkušenj.

Muzejski tehnik

Nove moči potrebuje Pomurski muzej v Murski Soboti. Za dokumentiranje in digitalizacijo gradiva zahtevajo srednješolsko izobrazbo.

Bančni svetovalec

Največja slovenska banka išče nove kadre tudi v severovzhodni Sloveniji. Na voljo so štiri delovna mesta v Murski Soboti, Lendavi in v Žalcu.

Več delovnih mest v računovodskem servisu

Priznana soboška računovodska družba First razpisuje več delovnih mest. Iščejo strokovnega sodelavca - referenta za računovodstvo, projektnega vodjo in samostojnega strokovnega sodelavca v računovodstvu.

Zaposlitev v proizvodnji bivalnih enot

Gornjeradgonski Arcont ravno tako ponuja zaposlitev na več delovnih mestih. V proizvodnji iščejo kovinarje, vzdrževalce, monterje, elektrikarje in varilce. Na voljo je tudi delovno mesto strokovnega sodelavca za kadre in obračun plač.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice